کیک شکلات و عسل - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کیک شکلات و عسل (/showthread.php?tid=171717) |
کیک شکلات و عسل - ஐற£ℒἶ†дஐ - 09-09-2014 مواد لازم: شکر قهوه ای - 100 گرم کره - 70 گرم تخم مرغ - 1 عدد عسل - 2 قاشق سوپ خوری دوغ بی نمک - 60 میلی لیتر آرد - 150 گرم بیکینگ پودر - 1 قاشق چای خوری مخلوط ادویه* - 2 قاشق چای خوری شکلات سیاه خرده کرده - 50 گرم مواد لازم برای تهیه کرم گاناش سفید: خامه - 100 گرم شکلات سفید - 180 گرم * دارچین، هل، زنجفیل و جوزهندی روش تهیه: شکر و کره را در کاسه ی کوچکی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ کره روشن شود. آن گاه تخم مرغ و عسل را بیفزایید و مخلوط کنید. سپس به طور یک در میان، مقداری دوغ و کمی از مخلوط مواد خشک که شامل آرد، بیکینگ پودر و ادویه است را به مایه ی قبلی اضافه کنید تا همه مواد لازم به مصرف برسد. اکنون شکلات را به مایه ی کیک بیفزایید و آن را در داخل قالبی بیضی شکل به طول 28 سانتی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید. حالا روی مایه را صاف کنید و قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه ی سانتی گراد، به مدت تقریبی 35 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد؛ به گونه ای که اگر خلال چوبی در کیک فرو بردید، چیزی از مایه به آن نچسبد. بعد کیک را از قالب خارج کنید و روی پنجره ی سیمی خنک نمایید. اینک کیک را با کرم گاناش بپوشانید و در صورت دلخواه روی آن خمیر شکلات سفید پهن کنید و با برگ هایی از خمیر شکلاتی شیری تزیین نمایید. اکنون کیک را در دیس زیبایی قرار دهید. روش تهیه کرم گاناش سفید: خامه را درون ظرفی با کف نسبتا ضخیم بریزید و روی اجاق بگذارید تا خامه گرم شود. آن گاه شکلات را بیفزایید و پیوسته هم بزنید تا کرم صاف و یک دست شود. پس از خنک شدن، کرم قابل مصرف است. انرژی کل: 3100 کیلو کالری |