امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دستور طبخ خورش زرشک

#1
Heart 
دستور طبخ خورش زرشک 1

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 5 دقیقه

مواد اولیه :

برای 7 نفر
گوشت 750گرم (گوسفندی و با استخوان)
زرشك 250گرم
لپه نصف پیمانه
پیاز 2عدد
روغن به میزان لازم
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز ها را شسته و ریز میكنیم و به همراه مقداری روغن سرخ میكنیم و بعد گوشت گوسفند
را به صورت خورشتی خرد کرده و همراه پیاز و ادویه، نمک، فلفل و روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت برگردد و عطر ادویه نیز به مشام برسد. لپه را شسته و كمی در ظرف جداگانه تفت میدهیم و به گوشت اضافه میكنیم. زرشک شسته شده آن را هم به گوشت می افزاییم و 4 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را کم میكنیم و اجازه میدهیم خورش بپزد و به روغن بیفتد.

نكات:

1)این خورش غذایی كردی است.

2)بهتر است روی خورش را با خلال پسته و بادام تزیین كنید.

3)لپه را حتما از شب قبل خیس كرده و آبش را 3بار عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی كنید و بعد بپزید.

4)در صورت تمایل مقداری آبلیمو و زعفران نیز به غذا بیفزایید.
دستور طبخ خورش زرشک 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ترفند های روغن انداختن خورش کرفس مجلسی
  دستور پخت |کوفته کباب|
  نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم‌تر شدن خورش‌ها
  دستور پخت لواشک تمشک و توت فرنگی
Tongue دستور پخت فينگر فود راتا مرغ! ^^
Star دستور تهیه خوشمزه ترین “دونات” خانگی (:
  طرز تهیه خورش تورشه کباب
  دستور پخت کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی
  دستور پخت غذای فوری خوراک چیلی
  طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغانی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان