![طرز تهیه شور ماهی پلو 1](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1610.jpg)
این غذا از غذاهای جنوب ایران است.
مواد لازم :
برنج 3 لیوان
شوید پاك شده و خرد شده 200 گرم
ماهی شور متوسط 1 عدد متوسط
كشمش 1 تا 2 پیمانه
پودر لیموعمانی 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید.
![طرز تهیه شور ماهی پلو 1](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1611.jpg)
سپس ماهی را تمیز كرده و تكهتكه كنید و در آبكش بگذارید.
![طرز تهیه شور ماهی پلو 1](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1612.jpg)
برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آبكش بپزید.
![طرز تهیه شور ماهی پلو 1](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1613.jpg)
![طرز تهیه شور ماهی پلو 1](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1614.jpg)
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید.
![طرز تهیه شور ماهی پلو 1](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1615.jpg)
كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.
![طرز تهیه شور ماهی پلو 1](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1616.jpg)
پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.
![طرز تهیه شور ماهی پلو 1](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1617.jpg)
![طرز تهیه شور ماهی پلو 1](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1618.jpg)
نكته :
میتوانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابهلای آن بگذارید و دم كنید.
![طرز تهیه شور ماهی پلو 1](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1610.jpg)