![]() |
طرز تهیه شور ماهی پلو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه شور ماهی پلو (/showthread.php?tid=170241) |
طرز تهیه شور ماهی پلو - ✘PETER✘ - 07-09-2014 ![]() این غذا از غذاهای جنوب ایران است. مواد لازم : برنج 3 لیوان شوید پاك شده و خرد شده 200 گرم ماهی شور متوسط 1 عدد متوسط كشمش 1 تا 2 پیمانه پودر لیموعمانی 1 قاشق سوپخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه : ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید. ![]() سپس ماهی را تمیز كرده و تكهتكه كنید و در آبكش بگذارید. ![]() برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آبكش بپزید. ![]() ![]() روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید. ![]() كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید. ![]() پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید. ![]() ![]() نكته : میتوانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابهلای آن بگذارید و دم كنید. ![]() |