امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ی پتاژ کاهو

#1
مواد لازم برای5 نفر:
برنج یک پیمانه
کاهوی پاک کرده نیم کیلو
زرده تخممرغ 2 عدد
کره 50 گرم
روغن برای سرخ کردن نان یک قاشق سوپخوری
خامه 90 گرم
آب به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
نان باگت یک پیمانه، حبهای خرد شده
طرز تهیه:
برنج را شسته و با 2 لیوان آب پخته و دم کنید. بعد از کمی خنک شدن آن را داخل مخلوطکن به صورت پوره درآورده، کنار بگذارید.کاهو را ریز خرد کرده و با یک لیوان آب به مدت 5 دقیقه بپزید و بعد از کمی خنک شدن آن را نیز داخل مخلوط کن پوره کرده سپس از صافی بگذرانید.پوره برنج و کاهو را با 50 گرم کره مخلوط کرده و با 2 لیوان آب به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
زرده های تخم مرغ را کمی زده و به تدریج به مخلوط بالا اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بجوشانید. نمک، فلفل و خامه را نیز اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.نان باگت را در روغن سرخ کنید و داخل سوپ بریزید. سپس داغ داغ و یا به صورت خنک سرو کنید.


طرز تهیه ی پتاژ کاهو 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان