طرز تهیه ی پتاژ کاهو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ی پتاژ کاهو (/showthread.php?tid=163994) |
طرز تهیه ی پتاژ کاهو - ✘v!☻lent girl✘ - 24-08-2014 مواد لازم برای5 نفر: برنج یک پیمانه کاهوی پاک کرده نیم کیلو زرده تخممرغ 2 عدد کره 50 گرم روغن برای سرخ کردن نان یک قاشق سوپخوری خامه 90 گرم آب به مقدار لازم نمک و فلفل به میزان لازم نان باگت یک پیمانه، حبهای خرد شده طرز تهیه: برنج را شسته و با 2 لیوان آب پخته و دم کنید. بعد از کمی خنک شدن آن را داخل مخلوطکن به صورت پوره درآورده، کنار بگذارید.کاهو را ریز خرد کرده و با یک لیوان آب به مدت 5 دقیقه بپزید و بعد از کمی خنک شدن آن را نیز داخل مخلوط کن پوره کرده سپس از صافی بگذرانید.پوره برنج و کاهو را با 50 گرم کره مخلوط کرده و با 2 لیوان آب به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. زرده های تخم مرغ را کمی زده و به تدریج به مخلوط بالا اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بجوشانید. نمک، فلفل و خامه را نیز اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.نان باگت را در روغن سرخ کنید و داخل سوپ بریزید. سپس داغ داغ و یا به صورت خنک سرو کنید. |