امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک مکزیکی

#1
مواد مورد نیاز :
آرد= ۳۰۰ گرم
کره= ۲۰۰ گرم
پودر شکر= ۲۰۰ گرم
وانیل = ۴/۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ= ۴ عدد
شیر = ۲/۱ پیمانه
بکینگ پودر= ۱قاشق جایخوری
کشمش= ۱۵۰ گرم
کرم وانیل یا کاسترد= ۲۰۰ گرم
نان میکادو= ۲ ورق

طرز تهیه:

- کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا سفید و سبک شود سپس وانیل رااضافه کنید و هم بزنید.
-زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و زرده ها را دانه دانه به مواد بالا اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن بزنید تا مخلوط شود.
- سپس شیر را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
- سفیدة تخم مرغ را در ظرفی جدا خوب بزنید تا فرم بگیرد و بعد به مواد بالا اضافه کنید. کشمش و بکینگ پودر را با آرد مخلوط شده کنید و سپس به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع یکدست شود.
- کف قالب ۳۵×۲۵ عمیق را چرب کنید و یک ورق نان میکادو را کف قالب قرار دهید و روی آن را با نیمی از کرم وانیل پوشش دهید مایع کیک را روی کرم وانیل پهن کنیدو باقیمانده کرم را روی تکه دوم نان میکادو بمالید و روی سطح کیک برگردانید و کمی با دست فشار دهید و سپس قالب را در فری که از قبل گرم کرده اید در دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا خوب بپزد. بعد از پخت قالب را از فر خارج کنید و پس از خنک شدن برش دهید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟!
Tongue طرز تهیه چیکن برگر مکزیکی ^^
Heart طرز تهیه ذرت مکزیکی (:
  کیک مکزیکی، به این سادگی
  طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه مورد علاقه کودکان و جوانان
  دستور تهیه تاگوی میگو خوراک مکزیکی
  موهیتو؛ نوشیدنی خوش طعم مکزیکی
  طرز تهیه برنج سالسای مکزیکی ( چهار نفر ) – 101 کالری
  کیک شکلاتی مکزیکی و نحوه تهیه آن + عکس
  طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان