23-08-2014، 9:30

برای 4 نفر:
گل کلم / یک عدد
سیر پوست کنده و درشت خرد شده / 3- 2 حبه
لیمو ترش / یک عدد
روغن زیتون / به مقدار لازم
نمک و فلفل / به مقدار لازمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پنیر
پارمیسان / به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت از پیش حرارت دهید.
2- گلهای گل کلم را از هم جدا کنید و دریک ظرف نسوز، در فر قرار دهید.
3- سیر را به گل کلم اضافه کنید و روی آن روغن زیتون و آب لیمو بریزید.
4- روی مواد فوق، نمک و فلفل بپاشید.
5- ظرف را بدون درپوش، درون فر داغ شده، قرار دهید و آن را 20- 15 دقیقه یا تا زمانی که سر گل کلمها قهوهای شود حرارت دهید.
6- برای اینکه ببنید تا چه حد پخته و نرم شده از یک چنگال استفاده کنید.
7- پس از اینکه کاملا پخته شد، آن را از فر خارج کرده، روی آن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پنیر
پارمیسان بریزید و میل کنید.