23-08-2014، 9:27

این غذای خوشمزه که از کدوی پرشده با گوشت و برنج تشکیل شده در لبنان بسیار پر طرفدار است.
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
زمان آماده سازی برای کدوی شکم پر، 30 دقیقه و زمان پخت آن 35 دقیقه است. این مقدار مواد برای 6 نفر کافی است.
[b] مواد لازم:[/b]
رب گوجه فرنگی
250 گرم (1 پیمانه)
گوشت گوساله چرخ شده
200 گرم
برنج باسماتی
50 گرم (¼ پیمانه)
آب
250 میلیلیتر (1 پیمانه)
کدوی سبز
6 عدد
پیاز قرمز
1 عدد کوچک
جعفری
2 قاشق غذاخوری
شوید
1 قاشق غذاخوری
ادویه همه کاره
½ قاشق چایخوری
پودر دارچین
¼ قاشق چایخوری
ماست چکیده
برای سرو غذا
برگهای شوید
برای سرو غذا
پودر جوز هندی
مقداری
طرز تهیه:
- پیاز را رنده کرده، جعفری و شوید را خرد کنید.
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. گوشت چرخکرده، برنج، پیاز، جعفری، شوید، ادویه هفت قلم، دارچین و پودر جوز هندی را در یک کاسه باهم مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل به آنها بزنید.
- کدوها را از طول از وسط ببرید و گوشت داخل آنها را تا اندازهای که 3 میلیمتر با لبه فاصله داشته باشد بیرون آورید. کدوها را با مخلوط گوشت و برنج پر کنید. آنها را در یک ظرف نسوز بچینید. رب گوجهفرنگی و آب را با هم مخلوط نمایید و آن را روی کدوها بریزید. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید. سپس به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که کدوها پخته شوند، بپزید.
- کدوها را در ظرف پذیرایی بچینید و از سس درون ظرف روی آنها بریزید. سپس روی آنها را با برگهای شوید تزیین نمایید و با ماست چکیده سرو کنید.