امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تبوله سوریه ای

#1
تبوله سوریه ای 1

در سوریه روی تبوله را با آجیل های بو داده و خرد شده می پوشانند و بر روی آن سس انار می ریزند.

مناسب برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه


تبوله از غذاهای عربی است و در تهیه آن همیشه سعی میشود تا از بلغور و سبزیجات تازه استفاده شود. تبوله هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان سالاد سرو میشود. تبوله سوریه ای با تبوله لبنانی متفاوت است. در این نوع تبوله از گوجه فرنگی استفاده نمیشود و به جای آن گردو، دانه کاج و سس انار اضافه میشود.

[b] مواد لازم:[/b]

بلغور

135 گرم (¾ پیمانه)


گردو

90 گرم


دانه کاج

45 گرم (¼ پیمانه)


نعناع تازه


¼ پیمانه


آب جوش

250 میلیلیتر (1 پیمانه)


آب انار

80 میلیلیتر (⅓ پیمانه)


پیازچه

4 عدد


جعفری


1 دسته بزرگ


آب لیمو

1 قاشق غذاخوری


روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری


پودر زیره سبز

1 قاشق چایخوری


پودر گشنیز


1 قاشق چایخوری


[b] طرز تهیه:[/b]



  1. بلغورها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش بخیسانید.
  2. آب انار، آبلیمو، روغن زیتون، پودر گشنیز و زیره سبز را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
  3. گردوها را تفت داده و خرد کنید. پیازچهها را نازک خرد کنید. جعفری خرد شده، گردو، پیازچه، نعناع خرد شده و سس انار را به مواد بالا اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. روی سالاد را با دانههای کاج تفت داده شده تزیین نمایید.




پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه سالاد تبوله
  سالاد تبوله ‌با انار و نعنا -

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان