انجمن های تخصصی  فلش خور
تبوله سوریه ای - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: تبوله سوریه ای (/showthread.php?tid=163566)



تبوله سوریه ای - ✘v!☻lent girl✘ - 23-08-2014

تبوله سوریه ای 1

در سوریه روی تبوله را با آجیل های بو داده و خرد شده می پوشانند و بر روی آن سس انار می ریزند.

مناسب برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه


تبوله از غذاهای عربی است و در تهیه آن همیشه سعی میشود تا از بلغور و سبزیجات تازه استفاده شود. تبوله هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان سالاد سرو میشود. تبوله سوریه ای با تبوله لبنانی متفاوت است. در این نوع تبوله از گوجه فرنگی استفاده نمیشود و به جای آن گردو، دانه کاج و سس انار اضافه میشود.

[b] مواد لازم:[/b]

بلغور

135 گرم (¾ پیمانه)


گردو

90 گرم


دانه کاج

45 گرم (¼ پیمانه)


نعناع تازه


¼ پیمانه


آب جوش

250 میلیلیتر (1 پیمانه)


آب انار

80 میلیلیتر (⅓ پیمانه)


پیازچه

4 عدد


جعفری


1 دسته بزرگ


آب لیمو

1 قاشق غذاخوری


روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری


پودر زیره سبز

1 قاشق چایخوری


پودر گشنیز


1 قاشق چایخوری


[b] طرز تهیه:[/b]



  1. بلغورها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش بخیسانید.
  2. آب انار، آبلیمو، روغن زیتون، پودر گشنیز و زیره سبز را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
  3. گردوها را تفت داده و خرد کنید. پیازچهها را نازک خرد کنید. جعفری خرد شده، گردو، پیازچه، نعناع خرد شده و سس انار را به مواد بالا اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. روی سالاد را با دانههای کاج تفت داده شده تزیین نمایید.