تبوله سوریه ای - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: تبوله سوریه ای (/showthread.php?tid=163566) |
تبوله سوریه ای - ✘v!☻lent girl✘ - 23-08-2014 در سوریه روی تبوله را با آجیل های بو داده و خرد شده می پوشانند و بر روی آن سس انار می ریزند. مناسب برای : 6 نفر زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه تبوله از غذاهای عربی است و در تهیه آن همیشه سعی میشود تا از بلغور و سبزیجات تازه استفاده شود. تبوله هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان سالاد سرو میشود. تبوله سوریه ای با تبوله لبنانی متفاوت است. در این نوع تبوله از گوجه فرنگی استفاده نمیشود و به جای آن گردو، دانه کاج و سس انار اضافه میشود. [b] مواد لازم:[/b] بلغور 135 گرم (¾ پیمانه) گردو 90 گرم دانه کاج 45 گرم (¼ پیمانه) نعناع تازه ¼ پیمانه آب جوش 250 میلیلیتر (1 پیمانه) آب انار 80 میلیلیتر (⅓ پیمانه) پیازچه 4 عدد جعفری 1 دسته بزرگ آب لیمو 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری [b] طرز تهیه:[/b]
|