امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترید کشک

ترید کشک 1

مواد لازم : برای 3 تا 4 نفر

• کشک یک قوطی بزرگ ( من از کشک محلی استفاده کردم و اونو ساییدم )

• بادمجان و کدو از هرکدام دو عدد
    [font]
    [/font]
  • خیار 4 عدد
    [font]
    [/font]
  • پیاز 6 عدد ( دو تا از پیازها بصورت خام همراه غذا سرو میشود )
    [font]
    [/font]
  • سیر چند حبه در صورت تمایل
    [font]
    [/font]
  • خرما . نمک . فلفل سیاه . نعناخشک . برگ سیر خشک شده. گردو و کنجد آسیاب شده به میزان لازم .
    [font]
    [/font]
  • نان خشک من از نان خشک محلی استفاده کردم . درصورتی که در دسترس نداشتین . نان لواش را خشک کرده و از آن استفاده کنید .

[b]طرز تهیه :[/b]
*بادمجان ها و کدوها را پوست کنده و نمک زده و پس از گذشت یک ساعت شسته و خشکشون کرده و سرخ کنید .
ترید کشک 1
ترید کشک 1
*دو تا از پیازها به علاوه یکی دو حبه سیررو خلالی کنید و با کمی روغن تفت داده و به آن زردچوبه اضافه کنید .
ترید کشک 1
*کدو و بادمجان های سرخ شده رابا کمی نمک به پیازها افزوده و یک استکان آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید با درب بسته و حرارت کم پخته و نرم تر شوند . در صورت تمایل میتونید یکم نعنا خشک هم بریزین در این مرحله .
ترید کشک 1
*اگه کشک محلی داشتین که بهش یکم آب اضافه کرده و بسایید. اگر هم از کشک پاستوریزه استفاده میکنید که با آب رقیقش کنید
ترید کشک 1
*دو عدد پیاز دیگر و یکی دو حبه سیر را خلالی کرده و تفت دهید . سپس به آن زردچوبه ، نعنا خشک و برگ سیرخشک شده اضافه کنید .
ترید کشک 1
*در مرحله بعد کشک ساییده شده و مقداری فلفل سیاه را بیفزایید و پس از گذشت چند دقیقه حرارت را خاموش کنید . اصلا نیاز نیست که کشک به نقطه جوش برسه. همین که یکم گرم بشه کافیه .
ترید کشک 1
*بادمجان ها را در ظرف بکشید .
ترید کشک 1
*در مخلوط کشک وپیاز و سبزی ها نان تکه شده خورد کنید . و به همراه پیاز خام ، خرما ، گردو و کنجد آسیاب شده ، خیار و در صورت تمایل کاهو و سبزی خوردن میل کنید .
*گاهی اوقات ما خرما رو بصورت رنگینک درست کرده و در کنار این غذا سرو میکنیم.
*بهتره بعد از گذشت یک ساعت از خوردن این غذا چای با نبات میل کنید .
ترید کشک 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان