![]() |
ترید کشک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ترید کشک (/showthread.php?tid=163447) |
ترید کشک - ✘v!☻lent girl✘ - 22-08-2014 ![]() مواد لازم : برای 3 تا 4 نفر
[b]طرز تهیه :[/b] *بادمجان ها و کدوها را پوست کنده و نمک زده و پس از گذشت یک ساعت شسته و خشکشون کرده و سرخ کنید . ![]() ![]() *دو تا از پیازها به علاوه یکی دو حبه سیررو خلالی کنید و با کمی روغن تفت داده و به آن زردچوبه اضافه کنید . ![]() *کدو و بادمجان های سرخ شده رابا کمی نمک به پیازها افزوده و یک استکان آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید با درب بسته و حرارت کم پخته و نرم تر شوند . در صورت تمایل میتونید یکم نعنا خشک هم بریزین در این مرحله . ![]() *اگه کشک محلی داشتین که بهش یکم آب اضافه کرده و بسایید. اگر هم از کشک پاستوریزه استفاده میکنید که با آب رقیقش کنید ![]() *دو عدد پیاز دیگر و یکی دو حبه سیر را خلالی کرده و تفت دهید . سپس به آن زردچوبه ، نعنا خشک و برگ سیرخشک شده اضافه کنید . ![]() *در مرحله بعد کشک ساییده شده و مقداری فلفل سیاه را بیفزایید و پس از گذشت چند دقیقه حرارت را خاموش کنید . اصلا نیاز نیست که کشک به نقطه جوش برسه. همین که یکم گرم بشه کافیه . ![]() *بادمجان ها را در ظرف بکشید . ![]() *در مخلوط کشک وپیاز و سبزی ها نان تکه شده خورد کنید . و به همراه پیاز خام ، خرما ، گردو و کنجد آسیاب شده ، خیار و در صورت تمایل کاهو و سبزی خوردن میل کنید . *گاهی اوقات ما خرما رو بصورت رنگینک درست کرده و در کنار این غذا سرو میکنیم. *بهتره بعد از گذشت یک ساعت از خوردن این غذا چای با نبات میل کنید . ![]() |