22-08-2014، 16:02
مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
پنیر کممبرت داغ روی نان تست شده به همراه کرن بری و مخلوط آجیل پیش غذایی است که نمی توان از آن گذشت.
ارزش غذایی مکمل، میان وعده یا پیش غذای پنیر کممبرت داغ با مخلوط آجیل و کرن بری در هر وعده 265 کیلو کالری، 19.2 گرم کربوهیدرات، 4.1 گرم قند، 14.9 گرم چربی، 6.7 گرم چربی اشباع شده، 12.6 گرم پروتئین است.
مواد لازم:
پنیر کممبرت
250 گرم
سیر
1 حبه
برگ رزماری تازه
چند عدد
ساقه خشک شده رزماری
چند عدد
زغال اخته خشک
½پیمانه
مخلوط آجیل
½پیمانه
روغن زیتون
مقداری
نان تست خشک شده
مقداری
نمک دریایی
مقداری
طرز تهیه:
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. برش نازکی از قسمت بالایی پنیر بزنید و حبه سیر ورقه شده را به همراه تعدادی برگ رزماری با کمی فشار روی آن قرار دهید. سپس روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید.
- تکههای کوچک نان تست خشکشده را در ساقههای رزماری فرو ببرید و روی آنها مقداری روغن زیتون بریزید و کمی نمک بپاشید تا به تست شدن آنها کمک کند. سپس آنها را در سینی فر قرار دهید تا با پنیر کممبرت حرارت ببینند و تست شوند.
[font]
[/font] - کرن بری و مخلوط آجیلها را با هم خردکنید. نانهای تست شده، پنیر داغ و مخلوط آجیل و کرن بری را روی یک بشقاب بچینید و ابتدا نان را در پنیر آب شده و بعد در مخلوط آجیل و کرن بری فرو ببرید و میل کنید.