امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کوکیز سوئدی

#1
کوکیز سوئدی 1
این کوکیز خوشمزه رو حتما امتحان کنید . طعم خیلی خاصی داره . مزه شکر قهوه ای کاملا پیداست و طعم خیلی خوبی به کوکیزها داده .
مواد لازم Sad هر پیمانه برابر با 240 سی سی می باشد )

  • کره نصف پیمانه

  • شکر قهوه ای 3/2 قاشق پیمانه
    [font]
    [/font]
  • عسل 3/1 (یک سوم) پیمانه
    [font]
    [/font]
  • تخم مرغ 1 عدد
    [font]
    [/font]
  • آرد 2 پیمانه
    [font]
    [/font]
  • دارچین نصف ق م
    [font]
    [/font]
  • تخم گشنیز 1 ق م ( می تونید این مورد رو حذف کنید )
    [font]
    [/font]
  • بکینگ پودر نصف ق م

    [font]
    [/font]
  • نمک 8/1 ( یک هشتم ) ق م
    [font]
    [/font]
  • دستگاه بسکوییت زن

طرز تهیه :
* فر رو روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم بشه . اگه از مکروفر استفاده می کنید کانوکشن رو روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید .(این کوکیز در مکروفر کمی خشک تر از فر می شه )
* ابتدا آرد رو الک کنید و بعد نمک و دارچین و تخم گشنیز و بکینگ پودر رو به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید . (حتما این مرحله رو اول انجام بدید ) .
کوکیز سوئدی 1
*سپس شکر و کره و عسل و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با همزن 3-2 دقیقه هم می زنیم ( ممکنه بخاطر وجود کره مایه کمی حالت بریدگی داشته باشه که با اضافه کردن آرد این حالت برطرف خواهد شد ) .
کوکیز سوئدی 1
کوکیز سوئدی 1
* بعد مواد خشک رو بهش اضافه کرده و خیلی آروم هم می زنیم.
کوکیز سوئدی 1
نکته : این مایه خمیر برای دستگاه بیسکویت خیلی مناسب هست . در صورتیکه بخواهید خودتون قالب بزنید کمی آرد رو بیشتر بریزید تا حدی که خمیر به دست نچسبه ( البته حواستون باشه آردش بیش از اندازه نباشه چون بیسکویت رو سفت تر می کنه ) .
کوکیز سوئدی 1
* [url=http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=338:besquit-maker&catid=75:nokate-ashpazi-va-shirinipazi&Itemid=130][/url]جهت اطلاع از طریقه استفاده دستگاه بیسکویت زن اینجا رو کلیک کنید .
کوکیز سوئدی 1
کوکیز سوئدی 1
* برای اینکه کوکیزها شکل بهتری داشته باشن نوک انگشتمون رو کمی خیس می کنیم و روی بیسکویت ها می زنیم(می تونید این تفاوت رو در کوکیزهای جلویی و عقبی ببینید ).
کوکیز سوئدی 1
* دما و زمان پخت :
دما و زمان پخت در مکروفر : از سه پایه کوتاه استفاده شود . کانوکشن روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم شود .زمان 8-7 دقیقه ( زمان بستگی به مکروفر شما داره ولی هر وقت زیر کوکیزهاتون مثل شکل زیر کمی قهوه ای شد یعنی زمان پخت کافی هست ).
دما و زمان پخت در فر : درجه فر روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم شود .زمان 8-7 دقیقه ( زمان بستگی به فر شما داره ولی هر وقت زیر کوکیزهاتون مثل شکل زیر کمی قهوه ای شد یعنی زمان پخت کافی هست ).
نکته : این مایه خمیر برای دستگاه بیسکویت خیلی مناسب هست . در صورتیکه بخواهید خودتون قالب بزنید کمی آرد رو بیشتر بریزید تا حدی که خمیر به دست نچسبه ( البته حواستون باشه آردش بیش از اندازه نباشه چون بیسکویت رو سفت تر می کنه ) .
نکته : توصیه می کنم این بیسکویت ها رو بمدت یک روز در ظرف دربسته نگهداری کرده و بعد میل کنید چون بعد از یک روز شکر قهوه ای رطوبت اطراف را به خود جذب کرده و شیرینی ها خیلی نرم و خوشمزه خواهند شد .
کوکیز سوئدی 1


[b]شکر قهوه ای :

شکر قهوه ای حاوی املاح مفید کلسیم ، منیزیم ، سدیم و پتاسیم است . یکصد گرم شکر قهوه ای حاوی حدود 370 کالری است درحالیکه درشکر سفیداین مقدار به 400 کالری می رسد. با توجه به ساکارز و کالری کمتر درشکر قهوه ای (نسبت به شکر سفید ) مصرف آن توصیه می شود و طبیعت عصاره آن برای سلامت افراد مفید است . در اروپا و امريكا به اين نتيجه رسيدند كه شكرقهوه اي براي شيريني پزي ، مربا ، كيك و ترت و پاي ميوه به مراتب بهتر از شكر سفيد مي باشد.
اين شكر با وجود مقدار شيريني مطبوع آن داراي انرژي(كالري)كمتري نسبت به شکر سفید است و طعم و بوي آن به لذيذ شدن اين فرآورده ها مي افزايد. نگهداري شكرقهوه اي :
براي جلوگيري از سفت شدن شكرقهوه اي كه داراي حدود 2% رطوبت مي باشد آن را در ظروف كاملا" بسته اي كه در آن هوا نفوذ نكند قرار داده و بهتر است در يخچال نگهداري شود.[/b]
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه کوفته سوئدی با سس شوید
  کوفته سوئدی
  بیسکوییت کوکیز

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان