22-08-2014، 15:53
این کوکیز خوشمزه رو حتما امتحان کنید . طعم خیلی خاصی داره . مزه شکر قهوه ای کاملا پیداست و طعم خیلی خوبی به کوکیزها داده .
مواد لازم هر پیمانه برابر با 240 سی سی می باشد )
- کره نصف پیمانه
- شکر قهوه ای 3/2 قاشق پیمانه
[font]
[/font] - عسل 3/1 (یک سوم) پیمانه
[font]
[/font] - تخم مرغ 1 عدد
[font]
[/font] - آرد 2 پیمانه
[font]
[/font] - دارچین نصف ق م
[font]
[/font] - تخم گشنیز 1 ق م ( می تونید این مورد رو حذف کنید )
[font]
[/font] - بکینگ پودر نصف ق م
[font]
[/font] - نمک 8/1 ( یک هشتم ) ق م
[font]
[/font] - دستگاه بسکوییت زن
طرز تهیه :
* فر رو روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم بشه . اگه از مکروفر استفاده می کنید کانوکشن رو روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید .(این کوکیز در مکروفر کمی خشک تر از فر می شه )
* ابتدا آرد رو الک کنید و بعد نمک و دارچین و تخم گشنیز و بکینگ پودر رو به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید . (حتما این مرحله رو اول انجام بدید ) .
*سپس شکر و کره و عسل و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با همزن 3-2 دقیقه هم می زنیم ( ممکنه بخاطر وجود کره مایه کمی حالت بریدگی داشته باشه که با اضافه کردن آرد این حالت برطرف خواهد شد ) .
* بعد مواد خشک رو بهش اضافه کرده و خیلی آروم هم می زنیم.
نکته : این مایه خمیر برای دستگاه بیسکویت خیلی مناسب هست . در صورتیکه بخواهید خودتون قالب بزنید کمی آرد رو بیشتر بریزید تا حدی که خمیر به دست نچسبه ( البته حواستون باشه آردش بیش از اندازه نباشه چون بیسکویت رو سفت تر می کنه ) .
* [url=http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=338:besquit-maker&catid=75:nokate-ashpazi-va-shirinipazi&Itemid=130][/url]جهت اطلاع از طریقه استفاده دستگاه بیسکویت زن اینجا رو کلیک کنید .
* برای اینکه کوکیزها شکل بهتری داشته باشن نوک انگشتمون رو کمی خیس می کنیم و روی بیسکویت ها می زنیم(می تونید این تفاوت رو در کوکیزهای جلویی و عقبی ببینید ).
* دما و زمان پخت :
دما و زمان پخت در مکروفر : از سه پایه کوتاه استفاده شود . کانوکشن روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم شود .زمان 8-7 دقیقه ( زمان بستگی به مکروفر شما داره ولی هر وقت زیر کوکیزهاتون مثل شکل زیر کمی قهوه ای شد یعنی زمان پخت کافی هست ).
دما و زمان پخت در فر : درجه فر روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم شود .زمان 8-7 دقیقه ( زمان بستگی به فر شما داره ولی هر وقت زیر کوکیزهاتون مثل شکل زیر کمی قهوه ای شد یعنی زمان پخت کافی هست ).
نکته : این مایه خمیر برای دستگاه بیسکویت خیلی مناسب هست . در صورتیکه بخواهید خودتون قالب بزنید کمی آرد رو بیشتر بریزید تا حدی که خمیر به دست نچسبه ( البته حواستون باشه آردش بیش از اندازه نباشه چون بیسکویت رو سفت تر می کنه ) .
نکته : توصیه می کنم این بیسکویت ها رو بمدت یک روز در ظرف دربسته نگهداری کرده و بعد میل کنید چون بعد از یک روز شکر قهوه ای رطوبت اطراف را به خود جذب کرده و شیرینی ها خیلی نرم و خوشمزه خواهند شد .
[b]شکر قهوه ای :
شکر قهوه ای حاوی املاح مفید کلسیم ، منیزیم ، سدیم و پتاسیم است . یکصد گرم شکر قهوه ای حاوی حدود 370 کالری است درحالیکه درشکر سفیداین مقدار به 400 کالری می رسد. با توجه به ساکارز و کالری کمتر درشکر قهوه ای (نسبت به شکر سفید ) مصرف آن توصیه می شود و طبیعت عصاره آن برای سلامت افراد مفید است . در اروپا و امريكا به اين نتيجه رسيدند كه شكرقهوه اي براي شيريني پزي ، مربا ، كيك و ترت و پاي ميوه به مراتب بهتر از شكر سفيد مي باشد.
اين شكر با وجود مقدار شيريني مطبوع آن داراي انرژي(كالري)كمتري نسبت به شکر سفید است و طعم و بوي آن به لذيذ شدن اين فرآورده ها مي افزايد. نگهداري شكرقهوه اي :
براي جلوگيري از سفت شدن شكرقهوه اي كه داراي حدود 2% رطوبت مي باشد آن را در ظروف كاملا" بسته اي كه در آن هوا نفوذ نكند قرار داده و بهتر است در يخچال نگهداري شود.[/b]