![]() |
کوکیز سوئدی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کوکیز سوئدی (/showthread.php?tid=163404) |
کوکیز سوئدی - ✘v!☻lent girl✘ - 22-08-2014 ![]() این کوکیز خوشمزه رو حتما امتحان کنید . طعم خیلی خاصی داره . مزه شکر قهوه ای کاملا پیداست و طعم خیلی خوبی به کوکیزها داده . مواد لازم ![]()
طرز تهیه :
* فر رو روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم بشه . اگه از مکروفر استفاده می کنید کانوکشن رو روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید .(این کوکیز در مکروفر کمی خشک تر از فر می شه )
* ابتدا آرد رو الک کنید و بعد نمک و دارچین و تخم گشنیز و بکینگ پودر رو به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید . (حتما این مرحله رو اول انجام بدید ) .
![]() *سپس شکر و کره و عسل و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با همزن 3-2 دقیقه هم می زنیم ( ممکنه بخاطر وجود کره مایه کمی حالت بریدگی داشته باشه که با اضافه کردن آرد این حالت برطرف خواهد شد ) .
![]() ![]() * بعد مواد خشک رو بهش اضافه کرده و خیلی آروم هم می زنیم. ![]() نکته : این مایه خمیر برای دستگاه بیسکویت خیلی مناسب هست . در صورتیکه بخواهید خودتون قالب بزنید کمی آرد رو بیشتر بریزید تا حدی که خمیر به دست نچسبه ( البته حواستون باشه آردش بیش از اندازه نباشه چون بیسکویت رو سفت تر می کنه ) .
![]() * [url=http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=338:besquit-maker&catid=75:nokate-ashpazi-va-shirinipazi&Itemid=130][/url]جهت اطلاع از طریقه استفاده دستگاه بیسکویت زن اینجا رو کلیک کنید . ![]() ![]() * برای اینکه کوکیزها شکل بهتری داشته باشن نوک انگشتمون رو کمی خیس می کنیم و روی بیسکویت ها می زنیم(می تونید این تفاوت رو در کوکیزهای جلویی و عقبی ببینید ). ![]() * دما و زمان پخت :
دما و زمان پخت در مکروفر : از سه پایه کوتاه استفاده شود . کانوکشن روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم شود .زمان 8-7 دقیقه ( زمان بستگی به مکروفر شما داره ولی هر وقت زیر کوکیزهاتون مثل شکل زیر کمی قهوه ای شد یعنی زمان پخت کافی هست ).
دما و زمان پخت در فر : درجه فر روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم شود .زمان 8-7 دقیقه ( زمان بستگی به فر شما داره ولی هر وقت زیر کوکیزهاتون مثل شکل زیر کمی قهوه ای شد یعنی زمان پخت کافی هست ).
نکته : این مایه خمیر برای دستگاه بیسکویت خیلی مناسب هست . در صورتیکه بخواهید خودتون قالب بزنید کمی آرد رو بیشتر بریزید تا حدی که خمیر به دست نچسبه ( البته حواستون باشه آردش بیش از اندازه نباشه چون بیسکویت رو سفت تر می کنه ) .
نکته : توصیه می کنم این بیسکویت ها رو بمدت یک روز در ظرف دربسته نگهداری کرده و بعد میل کنید چون بعد از یک روز شکر قهوه ای رطوبت اطراف را به خود جذب کرده و شیرینی ها خیلی نرم و خوشمزه خواهند شد .
![]() [b]شکر قهوه ای : شکر قهوه ای حاوی املاح مفید کلسیم ، منیزیم ، سدیم و پتاسیم است . یکصد گرم شکر قهوه ای حاوی حدود 370 کالری است درحالیکه درشکر سفیداین مقدار به 400 کالری می رسد. با توجه به ساکارز و کالری کمتر درشکر قهوه ای (نسبت به شکر سفید ) مصرف آن توصیه می شود و طبیعت عصاره آن برای سلامت افراد مفید است . در اروپا و امريكا به اين نتيجه رسيدند كه شكرقهوه اي براي شيريني پزي ، مربا ، كيك و ترت و پاي ميوه به مراتب بهتر از شكر سفيد مي باشد. اين شكر با وجود مقدار شيريني مطبوع آن داراي انرژي(كالري)كمتري نسبت به شکر سفید است و طعم و بوي آن به لذيذ شدن اين فرآورده ها مي افزايد. نگهداري شكرقهوه اي : براي جلوگيري از سفت شدن شكرقهوه اي كه داراي حدود 2% رطوبت مي باشد آن را در ظروف كاملا" بسته اي كه در آن هوا نفوذ نكند قرار داده و بهتر است در يخچال نگهداري شود.[/b] |