امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سمبوسه زیتون

#1
5 نفر




زمان آماده سازی مواد :

20 - 25 دقیقه






زمان پخت :

15 - 20 دقیقه




مواد لازم :



خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : ده برگ


زیتون : دو لیوان


پیازچه : 10 عدد


جعفری : 100 گرم


گوجه فرنگی خشک شده : یک لیوان




پنیر فتا : 200 گرم


روغن زیتون : نصف فنجان


نمک : به میزان لازم


فلفل : به میزان لازم


کره ذوب شده : به میزان لازم




روش تهیه :


1 پیازچه ، جعفری ، زیتون و پنیر را ریز میکنیم و گوجه ها را به مدت 10 دقیقه از قبل درون روغن زیتون قرار میدهیم .






سمبوسه زیتون 1




2 تمامی مواد را درون ظرفی به خوبی مخلوط میکنیم .






سمبوسه زیتون 1




3خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .




4 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و بر روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکینم سپس خمیر ها را از طرف عرض دو برش داده تا سه نوار بلند ایجاد شود و بعد بر گوشه هر کدام مقداری از مواد ریخته و آن ها را مانند سمبوسه میپیچیم .





سمبوسه زیتون 1




5 سمبوسه ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .






سمبوسه زیتون 1






سمبوسه زیتون 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان