17-08-2014، 17:29
5 نفر
زمان آماده سازی مواد :
20 - 25 دقیقه
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه
مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : ده برگ
زیتون : دو لیوان
پیازچه : 10 عدد
جعفری : 100 گرم
گوجه فرنگی خشک شده : یک لیوان
پنیر فتا : 200 گرم
روغن زیتون : نصف فنجان
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
کره ذوب شده : به میزان لازم
روش تهیه :
1 پیازچه ، جعفری ، زیتون و پنیر را ریز میکنیم و گوجه ها را به مدت 10 دقیقه از قبل درون روغن زیتون قرار میدهیم .
2 تمامی مواد را درون ظرفی به خوبی مخلوط میکنیم .
3خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
4 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و بر روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکینم سپس خمیر ها را از طرف عرض دو برش داده تا سه نوار بلند ایجاد شود و بعد بر گوشه هر کدام مقداری از مواد ریخته و آن ها را مانند سمبوسه میپیچیم .
5 سمبوسه ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .
زمان آماده سازی مواد :
20 - 25 دقیقه
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه
مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : ده برگ
زیتون : دو لیوان
پیازچه : 10 عدد
جعفری : 100 گرم
گوجه فرنگی خشک شده : یک لیوان
پنیر فتا : 200 گرم
روغن زیتون : نصف فنجان
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
کره ذوب شده : به میزان لازم
روش تهیه :
1 پیازچه ، جعفری ، زیتون و پنیر را ریز میکنیم و گوجه ها را به مدت 10 دقیقه از قبل درون روغن زیتون قرار میدهیم .
2 تمامی مواد را درون ظرفی به خوبی مخلوط میکنیم .
3خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
4 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و بر روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکینم سپس خمیر ها را از طرف عرض دو برش داده تا سه نوار بلند ایجاد شود و بعد بر گوشه هر کدام مقداری از مواد ریخته و آن ها را مانند سمبوسه میپیچیم .
5 سمبوسه ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .