سمبوسه زیتون - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سمبوسه زیتون (/showthread.php?tid=160902) |
سمبوسه زیتون - ✘v!☻lent girl✘ - 17-08-2014 5 نفر زمان آماده سازی مواد : 20 - 25 دقیقه زمان پخت : 15 - 20 دقیقه مواد لازم : خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : ده برگ زیتون : دو لیوان پیازچه : 10 عدد جعفری : 100 گرم گوجه فرنگی خشک شده : یک لیوان پنیر فتا : 200 گرم روغن زیتون : نصف فنجان نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم کره ذوب شده : به میزان لازم روش تهیه : 1 پیازچه ، جعفری ، زیتون و پنیر را ریز میکنیم و گوجه ها را به مدت 10 دقیقه از قبل درون روغن زیتون قرار میدهیم . 2 تمامی مواد را درون ظرفی به خوبی مخلوط میکنیم . 3خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . 4 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و بر روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکینم سپس خمیر ها را از طرف عرض دو برش داده تا سه نوار بلند ایجاد شود و بعد بر گوشه هر کدام مقداری از مواد ریخته و آن ها را مانند سمبوسه میپیچیم . 5 سمبوسه ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود . |