انجمن های تخصصی  فلش خور
سمبوسه زیتون - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سمبوسه زیتون (/showthread.php?tid=160902)



سمبوسه زیتون - ✘v!☻lent girl✘ - 17-08-2014

5 نفر




زمان آماده سازی مواد :

20 - 25 دقیقه






زمان پخت :

15 - 20 دقیقه




مواد لازم :



خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : ده برگ


زیتون : دو لیوان


پیازچه : 10 عدد


جعفری : 100 گرم


گوجه فرنگی خشک شده : یک لیوان




پنیر فتا : 200 گرم


روغن زیتون : نصف فنجان


نمک : به میزان لازم


فلفل : به میزان لازم


کره ذوب شده : به میزان لازم




روش تهیه :


1 پیازچه ، جعفری ، زیتون و پنیر را ریز میکنیم و گوجه ها را به مدت 10 دقیقه از قبل درون روغن زیتون قرار میدهیم .






سمبوسه زیتون 1




2 تمامی مواد را درون ظرفی به خوبی مخلوط میکنیم .






سمبوسه زیتون 1




3خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .




4 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و بر روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکینم سپس خمیر ها را از طرف عرض دو برش داده تا سه نوار بلند ایجاد شود و بعد بر گوشه هر کدام مقداری از مواد ریخته و آن ها را مانند سمبوسه میپیچیم .





سمبوسه زیتون 1




5 سمبوسه ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .






سمبوسه زیتون 1






سمبوسه زیتون 1