16-08-2014، 23:10
مواد لازم:
2 قاشق سوپخوری قهوه
200 گرم(1 فنجان) شکر
8 عدد زرده تخم مرغ
500 گرم خامه
2/1 فنجان شیر
50 گرم بادام ورقه شده یا خلال بادام بوداده ویا تکه های شکلات
طرز تهیه:
قهوه را در شیر حل کرده،می گذاریم بجوشد.زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا سفت و کشدار شود. قهوه جوشیده را کم کم داخل زرده می ریزیم و با هم زن دستی هم می زنیم.
ظرف خامه را روی یخ گذاشته،می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. وقتی قهوه و زرده تخم مرغ کاملا سرد شد،کم کم آنها را داخل خامه ریخته و هم می زنیم.با یک ورقه کاغذ روغنی کف قالب را که گرد و گود باشد می پوشانیم،مایه خامه و زرده را در قالب می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم که 5 تا 6 ساعت بماند. بستنی باید کاملا سفت شود. بعد قالب را بیرون آورده،با کارد اطراف مایه را از قالب جدا می کنیم. ظرفی را روی دهانه قالب می گذاریم و بستنی را در ظرف برمی گردانیم. کاغذ را از روی بستنی برمی داریم.
برای تزئین بادام بوداده یا تکه های شکلات رادر سطح و اطراف بستنی می پاشیم
2 قاشق سوپخوری قهوه
200 گرم(1 فنجان) شکر
8 عدد زرده تخم مرغ
500 گرم خامه
2/1 فنجان شیر
50 گرم بادام ورقه شده یا خلال بادام بوداده ویا تکه های شکلات
طرز تهیه:
قهوه را در شیر حل کرده،می گذاریم بجوشد.زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا سفت و کشدار شود. قهوه جوشیده را کم کم داخل زرده می ریزیم و با هم زن دستی هم می زنیم.
ظرف خامه را روی یخ گذاشته،می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. وقتی قهوه و زرده تخم مرغ کاملا سرد شد،کم کم آنها را داخل خامه ریخته و هم می زنیم.با یک ورقه کاغذ روغنی کف قالب را که گرد و گود باشد می پوشانیم،مایه خامه و زرده را در قالب می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم که 5 تا 6 ساعت بماند. بستنی باید کاملا سفت شود. بعد قالب را بیرون آورده،با کارد اطراف مایه را از قالب جدا می کنیم. ظرفی را روی دهانه قالب می گذاریم و بستنی را در ظرف برمی گردانیم. کاغذ را از روی بستنی برمی داریم.
برای تزئین بادام بوداده یا تکه های شکلات رادر سطح و اطراف بستنی می پاشیم