بستني بيسكوييت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: بستني بيسكوييت (/showthread.php?tid=160351) |
بستني بيسكوييت - ~~SARA:HIVA~~ - 16-08-2014 مواد لازم:
2 قاشق سوپخوری قهوه 200 گرم(1 فنجان) شکر 8 عدد زرده تخم مرغ 500 گرم خامه 2/1 فنجان شیر 50 گرم بادام ورقه شده یا خلال بادام بوداده ویا تکه های شکلات طرز تهیه: قهوه را در شیر حل کرده،می گذاریم بجوشد.زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا سفت و کشدار شود. قهوه جوشیده را کم کم داخل زرده می ریزیم و با هم زن دستی هم می زنیم. ظرف خامه را روی یخ گذاشته،می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. وقتی قهوه و زرده تخم مرغ کاملا سرد شد،کم کم آنها را داخل خامه ریخته و هم می زنیم.با یک ورقه کاغذ روغنی کف قالب را که گرد و گود باشد می پوشانیم،مایه خامه و زرده را در قالب می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم که 5 تا 6 ساعت بماند. بستنی باید کاملا سفت شود. بعد قالب را بیرون آورده،با کارد اطراف مایه را از قالب جدا می کنیم. ظرفی را روی دهانه قالب می گذاریم و بستنی را در ظرف برمی گردانیم. کاغذ را از روی بستنی برمی داریم. برای تزئین بادام بوداده یا تکه های شکلات رادر سطح و اطراف بستنی می پاشیم |