
طرز تهیه سس پستو
این سس با انواع پستو (رشتهها) و یا برای مزهدارکردن مرغ یا ماهی مصرف می شود.ابتدا برگ ریحان را ساطوری یا چرخ کنید ، سپس سیر ریز شده...
مواد لازم
برگ ریحان تازه: ۱۰۰ گرم
پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
سیر ریزشده: ۲ حبه
بادام ریز خرد شده: ۷۵ گرم میتوانید ازگردو ودانه کاج بوداده نیز استفاده کنید
روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : مقداری
طرز تهیه :
ابتدا برگ ریحان را ساطوری یا چرخ کنید ، سپس سیر ریز شده و پنیر پارمزان را به آن افزوده و درمخلوط کن بریزید . بعد نمک و فلفل را داخل مواد بریزید و در آخر بادام زمینی و روغن زیتون را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا سس ، نرم و یکنواخت شود
از این سس روی سطح نان ریخته ومقداری ریحان ساتوری شده وبعد پنیر پارمزان رنده شده در فر۱۸۰ درجه بمدت ۱۰ دقیقه تا زمانی که پنیر ذوب شود
نوش جان