امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان سیر باسس پستو

#1
Tongue 
نان سیر باسس پستو 1:heart::p345:
طرز تهیه سس پستو
این سس با انواع‌ پستو (رشته‌ها) و یا برای مزه‌دارکردن‌ مرغ‌ یا ماهی‌ مصرف‌ می ‌شود‌.‌ابتدا برگ‌ ریحان‌ را ساطوری‌ یا چرخ‌ ‌کنید ‌، سپس‌ سیر ریز شده‌...
مواد لازم
برگ‌ ریحان‌ تازه‌: ۱۰۰ گرم‌
پنیر پارمزان‌: ۱۰۰ گرم‌
سیر ریزشده‌: ۲ حبه‌
بادام‌ ریز خرد ‌شده‌: ۷۵ گرم‌ میتوانید ازگردو ودانه کاج بوداده نیز استفاده کنید
روغن‌ زیتون‌: 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : مقداری


طرز تهیه :
‌ابتدا برگ‌ ریحان‌ را ساطوری‌ یا چرخ‌ ‌کنید ‌، سپس‌ سیر ریز شده‌ و پنیر پارمزان‌ را به‌ آن‌ افزوده‌ و درمخلوط کن‌ بریزید‌ . بعد‌ نمک و فلفل را داخل مواد بریزید و در آخر بادام‌ زمینی‌ و روغن ‌زیتون‌ را اضافه‌ کرده‌ و به‌ آرامی‌ مخلوط کنید‌ تا سس‌ ، نرم‌ و یکنواخت‌ شود
از این سس روی سطح نان ریخته ومقداری ریحان ساتوری شده وبعد پنیر پارمزان رنده شده در فر۱۸۰ درجه بمدت ۱۰ دقیقه تا زمانی که پنیر ذوب شود

نوش جان
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سالاد استیک با پستو و کراستینی
  پاستا مرغ با سس پستو

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان