23-08-2014، 9:22
سالاد استیک گریل شده با پستو و کراستینی، یک وعده غذای کامل و فوقالعاده خوشمزه است که تمام گروههای مواد غذایی را شامل میشود.
مناسب برای : نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
استیک غذایی خوشمزه و پرطرفدار است که در این سالاد با سبزیجات تازه، پستو و کراستینیی همراه شده؛ و برای یک میهمانی رسمی با ترکیب زیبایی که میسازند کاملا مناسب است.
مواد لازم:
گوشت راسته متصل به دنده
2 تکه 200 گرمی
پستو
2 قاشق غذاخوری
برگ تازه سبزیجات
100 گرم
کراستینی یا نان ساده
2 تکه
رزماری تازه
1 ساقه
آویشن خشک
½قاشق چایخوری
لیمو ترش
1 عدد
روغن زیتون
به میزان لازم
نمک دانه درشت
به میزان لازم
فلفل سیاه
به میزان لازم
طرز تهیه:
- استیکها را روی تخته برش قرار داده و روی آنها کمی روغن زیتون بمالید و رزماری و ارگانو بپاشید. آن را با کاغذ روغنی پوشانده و با وردنه یا با ته قابلمهای سنگین بکوبید تا استیکها کمی پهن شده و گیاهانی که روی آنها پاشیدهاید در آن فرو روند.
- کراستینی یا برشهای نان تازه تست شده را گرم نگه دارید.
- تابه چدنی بزرگی را روی حرارت قرار داده و استیکها را کنار هم در تابه بگذارید. 8 دقیقه گریل کنید.( هر دقیقه یک بار آن را برگردانید) اگر میخواهید استیکتان را بیشتر بپزید میتوانید مدت زمان بیشتری روی حرارت نگه دارید. استیکها را از تابه بیرون آورده و بگذارید در مکان گرمی استراحت کنند.
- روی دو بشقاب گرم، هر کدام یک قاشق غذا خوری سس پستو ریخته و با پشت قاشق آن را پخش کنید. روی هریک از بشقابها یک استیک قرار داده و آبی که از استیک در حال استراحت باقی مانده را روی آنها بریزید.
- کمی روغن زیتون را نم نم روی تکههای نان بریزید و یک تکه از آن را روی هر یک از استیکها قرار دهید.
- برگهای تازه سبزیجات (شاهی، ریحان، برگ کوچک اسفناج) را با آبلیمو، روغن زیتون و کمی نمک و فلفل در کاسهای مخلوط کنید. آن را به طور مساوی روی بشقابها قرار داده و سرو کنید.