امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حلیم گندم

#1
مواد لازم:
گوشت گردن گوسفند 1 عدد1200گرم
گندم پوست گرفته 1 کیلوگرم
شیر 5/1 لیتر(6 پیمانه)
پیاز 1 عدد
نمک بمقدار لازم
دارچین بمقدار لازم
خلال بادام آغشته به زعفران 3 قاشقسوپخوری
طرز تهیه: از شب قبل گندمها را شسته ودر آب ولرم خیس کنید . سپس آنرا با مقدرای آب بپزید تا کاملا پخته شود و آب آنکشیده شود آنگاه آنرا در صافی یا چرخ ریخته پوسته را از شیره گندم جدا سازید تامایه غلیظ و صافی بدست آید.
گوشت را که قبلا با کمی نمک , آب و پیاز پخته ایداز استخوان جدا سازید و با گوشت کوب به شکل ورزیدن بکوبید .آب گوشت باقیمانده کهباید حدودا نیم لیوان باشد را اضافه نموده و جذب گوشت کنید .آنگاه که گوشت کاملاکوبیده و سفید رنگ شد کم کم از مایه گندم به آن اضافه کنید وبه شکل ورزیدن با گوشتمخلوط نمائید . در این زمان چون مایه خیلی سفت است از شیر به آن اضافه کنید و پس ازاینکه تمام مواد مخلوط شد انرا روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا حلیم بهغلظت دلخواه برسد. آنرا در ظرف کشیده رویش را کره داغ شده بدهید . دراچین پاشیده باخلال بادام زعفرانی تزئین کنید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حلیم گندم 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان