حلیم گندم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: حلیم گندم (/showthread.php?tid=153579) |
حلیم گندم - امیررضا* - 07-08-2014 مواد لازم:
گوشت گردن گوسفند 1 عدد1200گرم گندم پوست گرفته 1 کیلوگرم شیر 5/1 لیتر(6 پیمانه) پیاز 1 عدد نمک بمقدار لازم دارچین بمقدار لازم خلال بادام آغشته به زعفران 3 قاشقسوپخوری طرز تهیه: از شب قبل گندمها را شسته ودر آب ولرم خیس کنید . سپس آنرا با مقدرای آب بپزید تا کاملا پخته شود و آب آنکشیده شود آنگاه آنرا در صافی یا چرخ ریخته پوسته را از شیره گندم جدا سازید تامایه غلیظ و صافی بدست آید.
گوشت را که قبلا با کمی نمک , آب و پیاز پخته ایداز استخوان جدا سازید و با گوشت کوب به شکل ورزیدن بکوبید .آب گوشت باقیمانده کهباید حدودا نیم لیوان باشد را اضافه نموده و جذب گوشت کنید .آنگاه که گوشت کاملاکوبیده و سفید رنگ شد کم کم از مایه گندم به آن اضافه کنید وبه شکل ورزیدن با گوشتمخلوط نمائید . در این زمان چون مایه خیلی سفت است از شیر به آن اضافه کنید و پس ازاینکه تمام مواد مخلوط شد انرا روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا حلیم بهغلظت دلخواه برسد. آنرا در ظرف کشیده رویش را کره داغ شده بدهید . دراچین پاشیده باخلال بادام زعفرانی تزئین کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|