07-08-2014، 11:41
مواد لازم:
گوشت گردن گوسفند 1 عدد1200گرم
گندم پوست گرفته 1 کیلوگرم
شیر 5/1 لیتر(6 پیمانه)
پیاز 1 عدد
نمک بمقدار لازم
دارچین بمقدار لازم
خلال بادام آغشته به زعفران 3 قاشقسوپخوری
گوشت گردن گوسفند 1 عدد1200گرم
گندم پوست گرفته 1 کیلوگرم
شیر 5/1 لیتر(6 پیمانه)
پیاز 1 عدد
نمک بمقدار لازم
دارچین بمقدار لازم
خلال بادام آغشته به زعفران 3 قاشقسوپخوری
طرز تهیه: از شب قبل گندمها را شسته ودر آب ولرم خیس کنید . سپس آنرا با مقدرای آب بپزید تا کاملا پخته شود و آب آنکشیده شود آنگاه آنرا در صافی یا چرخ ریخته پوسته را از شیره گندم جدا سازید تامایه غلیظ و صافی بدست آید.
گوشت را که قبلا با کمی نمک , آب و پیاز پخته ایداز استخوان جدا سازید و با گوشت کوب به شکل ورزیدن بکوبید .آب گوشت باقیمانده کهباید حدودا نیم لیوان باشد را اضافه نموده و جذب گوشت کنید .آنگاه که گوشت کاملاکوبیده و سفید رنگ شد کم کم از مایه گندم به آن اضافه کنید وبه شکل ورزیدن با گوشتمخلوط نمائید . در این زمان چون مایه خیلی سفت است از شیر به آن اضافه کنید و پس ازاینکه تمام مواد مخلوط شد انرا روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا حلیم بهغلظت دلخواه برسد. آنرا در ظرف کشیده رویش را کره داغ شده بدهید . دراچین پاشیده باخلال بادام زعفرانی تزئین کنید
گوشت را که قبلا با کمی نمک , آب و پیاز پخته ایداز استخوان جدا سازید و با گوشت کوب به شکل ورزیدن بکوبید .آب گوشت باقیمانده کهباید حدودا نیم لیوان باشد را اضافه نموده و جذب گوشت کنید .آنگاه که گوشت کاملاکوبیده و سفید رنگ شد کم کم از مایه گندم به آن اضافه کنید وبه شکل ورزیدن با گوشتمخلوط نمائید . در این زمان چون مایه خیلی سفت است از شیر به آن اضافه کنید و پس ازاینکه تمام مواد مخلوط شد انرا روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا حلیم بهغلظت دلخواه برسد. آنرا در ظرف کشیده رویش را کره داغ شده بدهید . دراچین پاشیده باخلال بادام زعفرانی تزئین کنید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
