مواد لازم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/
گوشت گوسفندي 200 گرم
غوره و روغن مایع از هر کدام 100 گرم
فلفل قلمي 50 گرم
پياز يك عدد
باميه 300 گرم
گوجهفرنگي خردشده 100 گرم
رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري
زنجبيل يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
غوره و روغن مایع از هر کدام 100 گرم
فلفل قلمي 50 گرم
پياز يك عدد
باميه 300 گرم
گوجهفرنگي خردشده 100 گرم
رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري
زنجبيل يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه
ابتدا پياز را به صورت خلالي خرد كرده و با روغن مايع سرخ كنيد. سپس گوشت را به صورت تكههاي ريز در آورده و با پياز سرخشده مخلوط كنيد. مقداري آب در آن ريخته و در مرحله بعد باميه را سرخ كرده و به گوشت و پياز اضافه كنيد. در انتها غوره، گوجهفرنگي، رب گوجهفرنگي و ساير ادويههاي موجود را به مايه افزوده و روي حرارت گذاشته تا جا بيفتد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/