امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اناربیج {سنتی}

#1
مواد لازم
آب به مقدار نیاز
آب انار ترش نصف لیوان
گوشت نیم كیلو به صورت خورشی خرد شده
جعفری خرد شده یك كیلو
سبزی محلی (واران بو) ۳ قاشق غذاخوری
گلپر یك قاشق چایخوری
پیاز یك عدد
نمك و فلفل به میزان كافی
روغن یك قاشق غذاخوری
زردچوبه یك قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا گوشت را داخل ظرفی ریخته كمی سرخ می كنیم ، سپس سبزی و پیاز رنده شده را به آن اضافه می كنیم و خوب تفت می دهیم ، بعد نمك ،فلفل ، زردچوبه و گلپر و سپس آب انار را به آن اضافه كرده و روی شعله قرار می دهیم ، به میزانی كه گوشت خوب بپزد، سپس چند لیوان آب داخل ظرف ریخته و می گذاریم مواد خوب جابیفتد.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان