امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کلوچه بادنجان، کلوچه ای خوش طعم و مقوی

#1
Tongue 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلوچه بادنجان، کلوچه ای خوش طعم و مقوی 1
کلوچه بادنجان، کلوچه ای خوش طعم و مقوی
آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كم كم اضافه كنید و ورز دهید تا جایی كه خمیر یك دستی به وجود آید و به دست نچسبد.


بادنجان از جمله مواد غذایی است كه می توان با آن انواع خوراكی ها و غذاها را پخت. برای اینكه تنوع غذایی در برنامه شام و ناهارتان ایجاد كنید ، امروز سرآشپز ما می خواهد طرز تهیه كلوچه بادنجان كبابی را به شما آموزش دهد .


مواد لازم
روغن مایع و آب : از هر كدام نصف پیمانه
نمك : یك قاشق چایخوری
كره : یك قاشق سوپخوری
بادنجان كبابی : دو عدد
پنیر سفید : 50 گرم
پنیر پیتزا :20 گرم
نمك و فلفل و كنجد و آرد : به میزان لازم
زرده تخ ممرغ : یك عدد


طرز تهیه
آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كم كم اضافه كنید و ورز دهید تا جایی كه خمیر یك دستی به وجود آید و به دست نچسبد.
بادنجان هارا كبابی و ساطوری خرد كرده و با پنیر سفید، پنیر پیتزا رنده شده، نمك و فلفل مخلوط كنید.
خمیر را با وردنه باز كرده و با لیوان گرد قالب بزنید. از مایه بادنجان كمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه رو را به هم رسانده و مثل بقچه پیچ داده و در سینی فر چرب شده قرار دهید.
روی آنها ابتدا زرده تخم مرغ مالیده و بعد كنجد پاشیده و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلوچه بادنجان، کلوچه ای خوش طعم و مقوی 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان