انجمن های تخصصی  فلش خور
کلوچه بادنجان، کلوچه ای خوش طعم و مقوی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کلوچه بادنجان، کلوچه ای خوش طعم و مقوی (/showthread.php?tid=152623)



کلوچه بادنجان، کلوچه ای خوش طعم و مقوی - ◄Iяαи► - 06-08-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلوچه بادنجان، کلوچه ای خوش طعم و مقوی 1
کلوچه بادنجان، کلوچه ای خوش طعم و مقوی
آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كم كم اضافه كنید و ورز دهید تا جایی كه خمیر یك دستی به وجود آید و به دست نچسبد.


بادنجان از جمله مواد غذایی است كه می توان با آن انواع خوراكی ها و غذاها را پخت. برای اینكه تنوع غذایی در برنامه شام و ناهارتان ایجاد كنید ، امروز سرآشپز ما می خواهد طرز تهیه كلوچه بادنجان كبابی را به شما آموزش دهد .


مواد لازم
روغن مایع و آب : از هر كدام نصف پیمانه
نمك : یك قاشق چایخوری
كره : یك قاشق سوپخوری
بادنجان كبابی : دو عدد
پنیر سفید : 50 گرم
پنیر پیتزا :20 گرم
نمك و فلفل و كنجد و آرد : به میزان لازم
زرده تخ ممرغ : یك عدد


طرز تهیه
آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كم كم اضافه كنید و ورز دهید تا جایی كه خمیر یك دستی به وجود آید و به دست نچسبد.
بادنجان هارا كبابی و ساطوری خرد كرده و با پنیر سفید، پنیر پیتزا رنده شده، نمك و فلفل مخلوط كنید.
خمیر را با وردنه باز كرده و با لیوان گرد قالب بزنید. از مایه بادنجان كمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه رو را به هم رسانده و مثل بقچه پیچ داده و در سینی فر چرب شده قرار دهید.
روی آنها ابتدا زرده تخم مرغ مالیده و بعد كنجد پاشیده و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید.