امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ترشی آجیلی

#1
Star 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه ترشی آجیلی 1
طعم ترشی آجیلی ملس است شما می توانید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه آن را کم یا زیاد کنید.
مواد لازم :
بادام هندی
۲۰۰ گرم
بادام
۲۰۰ گرم
گردو
۲۰۰ گرم
پسته
۲۰۰ گرم
برگه زردآلو
۲۵۰ گرم
آب جوش
سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلی‌لیتر)
سرکه سفید
سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلی‌لیتر)
چوب دارچین
چند تکه کوچک
هل
یک و نیم قاشق چایخوری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه :
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خیس کنید و پوست آن‌ها را جدا کنید.
آن‌ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.
برگه‌ها را ۱ شب با آب‌جوش خیس کنید تا کاملاً نرم شوند سپس سرکه را هم اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد.
سپس آن‌ها را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید تا به صورت سس در آید بعد ادویه‌ها و آجیل را هم اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید و بعد از سرد شدن ترشی را در یک شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نکته :
۱ - تمام آجیل‌ها باید به صورت خام مصرف شوند.
۲ - طعم این ترشی ملس است شما می توانید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه آن را کم یا زیاد کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان