انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه ترشی آجیلی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه ترشی آجیلی (/showthread.php?tid=151559)



طرز تهیه ترشی آجیلی - || Mιѕѕ α.η.т || - 04-08-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه ترشی آجیلی 1
طعم ترشی آجیلی ملس است شما می توانید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه آن را کم یا زیاد کنید.
مواد لازم :
بادام هندی
۲۰۰ گرم
بادام
۲۰۰ گرم
گردو
۲۰۰ گرم
پسته
۲۰۰ گرم
برگه زردآلو
۲۵۰ گرم
آب جوش
سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلی‌لیتر)
سرکه سفید
سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلی‌لیتر)
چوب دارچین
چند تکه کوچک
هل
یک و نیم قاشق چایخوری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه :
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خیس کنید و پوست آن‌ها را جدا کنید.
آن‌ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.
برگه‌ها را ۱ شب با آب‌جوش خیس کنید تا کاملاً نرم شوند سپس سرکه را هم اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد.
سپس آن‌ها را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید تا به صورت سس در آید بعد ادویه‌ها و آجیل را هم اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید و بعد از سرد شدن ترشی را در یک شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نکته :
۱ - تمام آجیل‌ها باید به صورت خام مصرف شوند.
۲ - طعم این ترشی ملس است شما می توانید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه آن را کم یا زیاد کنید.