امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه کتف و بال مرغ گریل شده

#1
مواد لازم

کتف و بال مرغ : ۸۰۰ گرم

سس کچاپ: یک پیمانه

سویا سس: نصف پیمانه

عسل: دو قاشق غذاخوری

پیاز: دو عدد

آب پرتقال: یک پیمانه

روغن زیتون: نصف پیمانه

فلفل و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه کتف و بال مرغ گریل شده 1
روش گریل کردن کتف و بال مرغ در خانه چیست؟
طرز تهیه

پیازها را خلالی خرد کرده و در ظرف گودی می‌ریزیم، سپس سس کچاپ، سویا سس، عسل، آب پرتقال، روغن زیتون، فلفل و ادویه را اضافه نموده، کتف و بال مرغ را داخل سس قرار داده و با دست کمی مخلوط می‌کنیم. بعد در یخچال به مدت هشت ساعت استراحت می‌دهیم‌ و روی تابه گریل یا روی ذغال کباب می‌نماییم.

نکات

به دلیل وجود سس سویا از نمک استفاده نمیکنیم.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان