طرز تهیه کتف و بال مرغ گریل شده - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کتف و بال مرغ گریل شده (/showthread.php?tid=150162) |
طرز تهیه کتف و بال مرغ گریل شده - ( lιεβ ) - 02-08-2014 مواد لازم
کتف و بال مرغ : ۸۰۰ گرم سس کچاپ: یک پیمانه سویا سس: نصف پیمانه عسل: دو قاشق غذاخوری پیاز: دو عدد آب پرتقال: یک پیمانه روغن زیتون: نصف پیمانه فلفل و ادویه: به میزان لازم روش گریل کردن کتف و بال مرغ در خانه چیست؟ طرز تهیه پیازها را خلالی خرد کرده و در ظرف گودی میریزیم، سپس سس کچاپ، سویا سس، عسل، آب پرتقال، روغن زیتون، فلفل و ادویه را اضافه نموده، کتف و بال مرغ را داخل سس قرار داده و با دست کمی مخلوط میکنیم. بعد در یخچال به مدت هشت ساعت استراحت میدهیم و روی تابه گریل یا روی ذغال کباب مینماییم. نکات به دلیل وجود سس سویا از نمک استفاده نمیکنیم. |