انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه کتف و بال مرغ گریل شده - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه کتف و بال مرغ گریل شده (/showthread.php?tid=150162)



طرز تهیه کتف و بال مرغ گریل شده - ( lιεβ ) - 02-08-2014

مواد لازم

کتف و بال مرغ : ۸۰۰ گرم

سس کچاپ: یک پیمانه

سویا سس: نصف پیمانه

عسل: دو قاشق غذاخوری

پیاز: دو عدد

آب پرتقال: یک پیمانه

روغن زیتون: نصف پیمانه

فلفل و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه کتف و بال مرغ گریل شده 1
روش گریل کردن کتف و بال مرغ در خانه چیست؟
طرز تهیه

پیازها را خلالی خرد کرده و در ظرف گودی می‌ریزیم، سپس سس کچاپ، سویا سس، عسل، آب پرتقال، روغن زیتون، فلفل و ادویه را اضافه نموده، کتف و بال مرغ را داخل سس قرار داده و با دست کمی مخلوط می‌کنیم. بعد در یخچال به مدت هشت ساعت استراحت می‌دهیم‌ و روی تابه گریل یا روی ذغال کباب می‌نماییم.

نکات

به دلیل وجود سس سویا از نمک استفاده نمیکنیم.