نایب رئیس انجمن پزشکان عمومی گفت: در ایران هزینههای زیادی صرف درمان و خرید تجهیزات درمانی می شود که این منابع باید در جهت پیشگیری از بیماریها صرف شود.
![تنها منبع ذخیره “کلسیم”در بدن چیست؟ 1](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/9/3/1774890_962.jpg)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فانیگما : دکتر گل علی زاده نائب رئیس انجمن پزشکان عمومی و معاونت پشتیبانی سازمان نظام پزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: امروزه دیدگاههای سلامت چشم اندازهای وسیعی پیدا کرده و عوامل اجتماعی مثل تحصیلات، درآمد، تغذیه و طبقه اجتماعی بر سلامت تأثیر می گذارند.رژیم غذایی خوب و مناسب بر سلامت مردم نقش اساسی دارد.
وی افزود: تغذیه به عنوان عامل مهم در بروز ظهور بیماریها است، اهمیت غذا و تغذیه در مادۀ ۸۴ قانون برنامه توسعه دولت را موظف به نهادینه کردن مدیریت، سیاست گذاری ارزش یابی و هماهنگی این قلمرو از جمله اهمیت غذا و تغذیه، تأمین سبد محصولات غذایی و گسترش سلامت مردم در کشور کرده است.
دکتر گل علی زاده تصریح کرد: در سال ۱۳۸۸ ابلاغ سند غذایی صورت گرفت اما تاکنون اصلاح مؤثری در سبد غذایی مردم صورت دیده نشده است.
گرایش روز افزون مردم به سمت غذاهای فست فود آماده و همچنین کم تحرکی مردم نگران کننده است.
وی در پایان اظهار داشت: فرهنگ سازی در این زمینه نقش مهمی ایفا میکند، رسانههای ما بیشتر چیپس و پفک و مواد غیر مغذی تبلیغ می کنند و خیلی کمتر از شیر و مواد لبنی تبلیغات دیده میشود و این یکی از مهمترین دلایل کمبود مصرف شیر در ایران است.
![تنها منبع ذخیره “کلسیم”در بدن چیست؟ 1](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/9/3/1774890_962.jpg)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فانیگما : دکتر گل علی زاده نائب رئیس انجمن پزشکان عمومی و معاونت پشتیبانی سازمان نظام پزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: امروزه دیدگاههای سلامت چشم اندازهای وسیعی پیدا کرده و عوامل اجتماعی مثل تحصیلات، درآمد، تغذیه و طبقه اجتماعی بر سلامت تأثیر می گذارند.رژیم غذایی خوب و مناسب بر سلامت مردم نقش اساسی دارد.
وی افزود: تغذیه به عنوان عامل مهم در بروز ظهور بیماریها است، اهمیت غذا و تغذیه در مادۀ ۸۴ قانون برنامه توسعه دولت را موظف به نهادینه کردن مدیریت، سیاست گذاری ارزش یابی و هماهنگی این قلمرو از جمله اهمیت غذا و تغذیه، تأمین سبد محصولات غذایی و گسترش سلامت مردم در کشور کرده است.
دکتر گل علی زاده تصریح کرد: در سال ۱۳۸۸ ابلاغ سند غذایی صورت گرفت اما تاکنون اصلاح مؤثری در سبد غذایی مردم صورت دیده نشده است.
گرایش روز افزون مردم به سمت غذاهای فست فود آماده و همچنین کم تحرکی مردم نگران کننده است.
وی در پایان اظهار داشت: فرهنگ سازی در این زمینه نقش مهمی ایفا میکند، رسانههای ما بیشتر چیپس و پفک و مواد غیر مغذی تبلیغ می کنند و خیلی کمتر از شیر و مواد لبنی تبلیغات دیده میشود و این یکی از مهمترین دلایل کمبود مصرف شیر در ایران است.