26-07-2014، 6:36
بادنجان قلمی شش عدد
بلغور گندم یک پیمانه
عدس یک پیمانه
پیاز یک عدد
پیاز داغ نصف پیمانه
سیر داغ یک قاشق غذاخوری
کره ۵۰ کرم
آب گوجه*فرنگی یک پیمانه
رب* گوجه*فرنگی یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
بلغور گندم و عدس را به همراه زردچوبه، پیاز خلال شده، مقداری کره و آب می*پزیم. بادنجان*ها را به صورت راه*راه پوست کنده و سرخ می*کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
رب* گوجه*فرنگی را با نصف پیاز و سیر داغ، زردچوبه، نمک و فلفل تفت می*دهیم. سپس عدس و بلغور پخته شده را اضافه کرده و کمی تفت می*دهیم. آب گوجه*فرنگی را با مابقی پیاز داغ و کره تفت داده و کنار می*گذاریم. شکم بادنجان*ها را با بلغور و عدس پر کرده، آنها را در سس آماده شده می*گذاریم تا بپزند