09-08-2012، 8:05

مواد لازم برای ۶ نفر:
۱- ژامبون ورقه شده یک اندازه ۶ ورق
۲- کنسرو مارچوبه ۱ قوطی متوسط
۳- سس مایونز ۱ لیوان
۴- نعنا و ترخان خورد شده ۲ قاشق سوپخوری
۵- تخم مرغ پخته شده سفت ۳ عدد
۶- برگ مغز کاهو به مقداریکه ته ظرف را بپوشاند
طرز تهیه:
برگهای کاهو را ته ظرفی که بهتر است گرد باشد بطور منظم میچینیم لای هر ورق ژامبون را چند عدد مارچوبه میگذاریم و لوله می کنیم و انها را بطور منظم بشکل شعاع روی برگهای کاهو قرار می دهیم و تخم مرغهای سفت را در سس مایونز رنده می نماییم و سبزی خورد شده را با ان مخلوط می کنیم و بااندازه کافی بان نمک و فلفل میزنیم و این سس را روی سرهای مارچوبه میریزیم.