امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ماهی شکم پر

#1
ماهی شکم پر 1

ماهی شکم پر 1

موادلازم:

ماهی= ۱ عدد

پیاز خرد شده= ۱ عدد

گشنیز خرد شده =۲۵۰ گرم

سیر خرد شده =۲۵۰ گرم

گردو = ۵۰ تا ۱۰۰ گرم

تمبرهندی= به میزان لازم

نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه به میزان لازم

روغن سرخ کردنی= به میزان لازم

طرز تهیه:

- ماهی را تمیز کرده و شکم آن را خالی می کنیم.

- مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت بماند.

- سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.

- پیاز و سیر(به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد) را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، فلفل ، ادویه و گشنیز خرد شده (درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و سرخ می کنیم.

- درب ظرف را می بندیم. بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی ( به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد) را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

- مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

- در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

- سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فرمول مخفی ادویه ماهی های خوشمزه رستورانی
  طرز تهیه ماهی کباب با استفاده از کباب پز تابشی گازی
  طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس خامه متفاوت و خوشمزه!
  طرز تهیه ماهی با چیپس بریتانیایی
  لازانیا ماهی
  طرز تهیه ماهی قزل‌آلا کبابی
  قلیه ماهی
  پیش‌ غذای فوری؛ بادمجان و تن ماهی
  دستور تهیه و پخت استیک شیر ماهی
  فوت و فن‌های خرید و طبخ ماهی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان