14-07-2014، 2:09
مواد لازم :
بادمجان
شش عدد
گوشت چرخكرده
250 گرم
پياز متوسط
يك عدد
جعفري خرد شده، نمك، فلفلسياه و رب گوجهفرنگي
به ميزان لازم
ماست و سير براي تزئين
به ميزان لازم
طرز تهيه:
بادمجانها را پوست كنده و ورقه ورقه ميكنيم، سپس نمك زده و ميگذاريم آب تلخ خود را پس بدهد. پياز را چهار گوش ريز خرد كرده و در روغن پنج دقيقه تفت ميدهيم، بعد از روي حرارت برداشته گوشت، نمك و فلفل سياه را اضافه كرده و روي حرارت قرار ميدهيم و در آخر رب گوجهفرنگي و جعفري خرد شده را مي افزاييم. بادمجانها را شسته و خشك و با حرارت ملايم سرخ ميكنيم. بادمجانهاي آماده را به صورت به علاوه روي هم قرار داده از مواد گوشتي، وسط بعلاوه قرار ميدهيم و به صورت بقچه ميپيچيم و با ماست تزئين مي كنيم.