طرز تهیه دلمه بادمجان بقچه ای - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه دلمه بادمجان بقچه ای (/showthread.php?tid=135941) |
طرز تهیه دلمه بادمجان بقچه ای - ஐற£ℒἶ†дஐ - 14-07-2014 مواد لازم : بادمجان شش عدد گوشت چرخكرده 250 گرم پياز متوسط يك عدد جعفري خرد شده، نمك، فلفلسياه و رب گوجهفرنگي به ميزان لازم ماست و سير براي تزئين به ميزان لازم طرز تهيه: بادمجانها را پوست كنده و ورقه ورقه ميكنيم، سپس نمك زده و ميگذاريم آب تلخ خود را پس بدهد. پياز را چهار گوش ريز خرد كرده و در روغن پنج دقيقه تفت ميدهيم، بعد از روي حرارت برداشته گوشت، نمك و فلفل سياه را اضافه كرده و روي حرارت قرار ميدهيم و در آخر رب گوجهفرنگي و جعفري خرد شده را مي افزاييم. بادمجانها را شسته و خشك و با حرارت ملايم سرخ ميكنيم. بادمجانهاي آماده را به صورت به علاوه روي هم قرار داده از مواد گوشتي، وسط بعلاوه قرار ميدهيم و به صورت بقچه ميپيچيم و با ماست تزئين مي كنيم. |