امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه مارسیپان یا خمیر بادام

#1



طرز تهیه مارسیپان یا خمیر بادام 1



مواد لازم :
شکر 0.5 کیلوگرم، بادام سفید شده 1 کیلوگرم، سفیده تخم مرغ 2 عدد ، پودر قند 0.5 کیلوگرم

طرز تهیه :بادامها را در آب گرم خیس کنید بعد پوست آنرا گرفته بادام های سفید شده را همراه با شکر و سفیده تخم مرغ با هم مخلوط کرده و از چرخ گوشت سه بار رد کنید بعد با نیم کیلوگرم پودر قند مخلوط کرده این خمیر مارسیپان است که می توانید با این خمیر شکلات تهیه کرده یا به شکل حیوانات در آورده در شکر بغلطانیم یا گلوله ای از این خمیر را ما بین دو نصف گردو قرار داده کمی فشار داده در ظرف بچینیم .



هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان