انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه مارسیپان یا خمیر بادام - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه مارسیپان یا خمیر بادام (/showthread.php?tid=135697)



طرز تهیه مارسیپان یا خمیر بادام - ஐற£ℒἶ†дஐ - 13-07-2014




طرز تهیه مارسیپان یا خمیر بادام 1



مواد لازم :
شکر 0.5 کیلوگرم، بادام سفید شده 1 کیلوگرم، سفیده تخم مرغ 2 عدد ، پودر قند 0.5 کیلوگرم

طرز تهیه :بادامها را در آب گرم خیس کنید بعد پوست آنرا گرفته بادام های سفید شده را همراه با شکر و سفیده تخم مرغ با هم مخلوط کرده و از چرخ گوشت سه بار رد کنید بعد با نیم کیلوگرم پودر قند مخلوط کرده این خمیر مارسیپان است که می توانید با این خمیر شکلات تهیه کرده یا به شکل حیوانات در آورده در شکر بغلطانیم یا گلوله ای از این خمیر را ما بین دو نصف گردو قرار داده کمی فشار داده در ظرف بچینیم .