08-07-2014، 15:12

اول یه تیکه کره ته قابلمه بزارید و بعد سینه مرغ رو هر چقدر که دوست دارید بزارید روش.
لازم نیس کره خیلی زیاد باشه. شعله رو ملایم کنید تا کره آب بشه. مرغ رو یه تفت خیلی کوچولو بدید با کره و نمک بزنید و بعد یه ته استکان زعفرون دم کرده یا میتونید آب تنها ولی آب زعفرون باشه بهتره به مرغ اضافه کنید و درش رو بزارید و دیگه برندارید. بزارید مرغ با همون یه ریزه آب حسابی مغز پخت بشه.
وقتی پخت مرغ رو تیکه تیکه کنید. نباید ریش ریش بشه باید تیکه هاش قشنگ دیده بشه.
بعد پیاز داغ کنید. من توی همون قابلمه ای که مرغ توش بوده و مرغشو خارج کردم پیاز داغ میکنم. اینطوری که پیاز رو خلالی نازک میکنم بعد میریزم توی همون کره و زعفرونی که باقیمونده. شعله رو ملایم میکنم تا اروم اروم یه پیاز خوش عطر بهم بده. ولی اگه عجله دارید پیاز داغ معمولی درست کنید. اونطوری طعمش یه چیز دیگه میشه.
بعد مرغ رو توی پیاز داغ تفت بدید. خیلی لازم نیس سرخ بشه. بعد کنسرو سبزیجات یا ذرت تنها رو بریزید توش. من معمولا با ذرت خالی درست میکنم. شما میتونید آب کنسرو سبزیجات رو دور بریزید و محتویات رو به مرغ اضافه کنید.
بعد قارچ ورقه شده رو اضافه کنید و تفت بدید اما نزارید قارچ آب بندازه.
حالا توی یه ظرف سس مایونز هرچقدر که دوست دارید و چاقی لاغریتون اجازه میده بریزید. بهش آبلیمو اضافه کنید. توی این غذا باید مزه ی آبلیمو کاملا حس بشه. البته اگه ترشی رو دوس داره اگه ندارید که کمتر بریزید.
فلفل سیاه اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا یکدست بشه.
بعد به موادتون که روی گاز هست اضافه کنید و سریع هم بزنید تا با مواد ترکیب بشه و شعله رو خاموش کنید.
موقع سرو یه عالمه سیب زمینی سرخ کنید و بزارید لای باگت و نوش جون کنید.
برای سیب زمینیش من سیب زمینی رو خلالی میکنم و چند دقیقه ای توی آب جوش میندازم تا بجوشه سه دقیقه کافیه.
بعد میگیرم زیر آب سردو 5 دقیقه میزاریم توی فریزر. بعد توی روغن زیاد سرخش میکنم. خیلی ترد و خوشمزه میشه. نوش جان