24-06-2014، 13:54
آرد را کره کمی سرخ و حرارت ملایم میکنیم و آبگوشت را کم کم میریزیم و بهم میزنیم بعد از چند جوش گوشت مرغ و
قارچ و دنبلان را اضافه مینمائیم...

انواع پتاژ کنسومه و سوفله - کنسومه قارچ
مواد لازم برای
آشپزی آکا
برای آشپزی آکا
گوشت سینه مرغ بدون پوست 300 گرم
قارچ 200 گرم
سیب زمینی 200 گرم
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
کره 50 گرم
آب گوشت 4 فنجان
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
آرد را کره کمی سرخ و حرارت ملایم میکنیم و آبگوشت را کم کم میریزیم و بهم میزنیم بعد از چند جوش گوشت مرغ و قارچ و دنبلان را اضافه مینمائیم و کمی نمک میزنیم و چند جوش که زد در سوپخوری میریزیم , ممکن است دو سه قاشق خامه نیز روی آن بدهیم .
مواد لازم برای
آشپزی آکا
برای آشپزی آکا
گوشت سینه مرغ بدون پوست 300 گرم
قارچ 200 گرم
سیب زمینی 200 گرم
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
کره 50 گرم
آب گوشت 4 فنجان
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
آرد را کره کمی سرخ و حرارت ملایم میکنیم و آبگوشت را کم کم میریزیم و بهم میزنیم بعد از چند جوش گوشت مرغ و قارچ و دنبلان را اضافه مینمائیم و کمی نمک میزنیم و چند جوش که زد در سوپخوری میریزیم , ممکن است دو سه قاشق خامه نیز روی آن بدهیم .
قارچ و دنبلان را اضافه مینمائیم...
انواع پتاژ کنسومه و سوفله - کنسومه قارچ
مواد لازم برای
آشپزی آکا
برای آشپزی آکا
گوشت سینه مرغ بدون پوست 300 گرم
قارچ 200 گرم
سیب زمینی 200 گرم
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
کره 50 گرم
آب گوشت 4 فنجان
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
آرد را کره کمی سرخ و حرارت ملایم میکنیم و آبگوشت را کم کم میریزیم و بهم میزنیم بعد از چند جوش گوشت مرغ و قارچ و دنبلان را اضافه مینمائیم و کمی نمک میزنیم و چند جوش که زد در سوپخوری میریزیم , ممکن است دو سه قاشق خامه نیز روی آن بدهیم .
مواد لازم برای
آشپزی آکا
برای آشپزی آکا
گوشت سینه مرغ بدون پوست 300 گرم
قارچ 200 گرم
سیب زمینی 200 گرم
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
کره 50 گرم
آب گوشت 4 فنجان
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
آرد را کره کمی سرخ و حرارت ملایم میکنیم و آبگوشت را کم کم میریزیم و بهم میزنیم بعد از چند جوش گوشت مرغ و قارچ و دنبلان را اضافه مینمائیم و کمی نمک میزنیم و چند جوش که زد در سوپخوری میریزیم , ممکن است دو سه قاشق خامه نیز روی آن بدهیم .