24-06-2014، 13:34
انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات - پخت کیک سمرا
مواد لازم: آرد کیک=1 لیوان و نصف شکر=1 لیوان روغن مایع=1 لیوان شیر مایع=1 لیوان پودر کاکائو=3 قاشق غذاخوری مواد لازم برای کرم: شیر=1 لیوان کره=20 گرم شکلات مایع=100 گرم روش تهیه کیک: تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی خوب هم می زنیم.(دقت شود آرد را در آخر اضافه نمائید)سپس مواد را در ظرف کیک که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده ایم می ریزیم و در فر با درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت می گذاریم تا کیک درست شود. روش تهیه کرم برای کیک: شیر را در ماهیتابه کوچکی ریخته و روی اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید.سپس شکلات و کره را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و شکلان در شیر و کره حل شود.مواد را آنقدر روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود.سپس کرم را در حالی که گرم است روی کیک می ریزیم و با قاشق روی آن را صاف کرده بطوریکه تمام سطح کیک را بپوشاند