پخت کیک سمرا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پخت کیک سمرا (/showthread.php?tid=125106) |
پخت کیک سمرا - tyjtfhdhr - 24-06-2014 انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات - پخت کیک سمرا مواد لازم: آرد کیک=1 لیوان و نصف شکر=1 لیوان روغن مایع=1 لیوان شیر مایع=1 لیوان پودر کاکائو=3 قاشق غذاخوری مواد لازم برای کرم: شیر=1 لیوان کره=20 گرم شکلات مایع=100 گرم روش تهیه کیک: تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی خوب هم می زنیم.(دقت شود آرد را در آخر اضافه نمائید)سپس مواد را در ظرف کیک که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده ایم می ریزیم و در فر با درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت می گذاریم تا کیک درست شود. روش تهیه کرم برای کیک: شیر را در ماهیتابه کوچکی ریخته و روی اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید.سپس شکلات و کره را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و شکلان در شیر و کره حل شود.مواد را آنقدر روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود.سپس کرم را در حالی که گرم است روی کیک می ریزیم و با قاشق روی آن را صاف کرده بطوریکه تمام سطح کیک را بپوشاند |