امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه دسر موس نسکافه

#1
در این آموزش به طرز تهیه ی موس نسکافه برای ۴ تا ۶ نفر می پردازیم.

زرده تخم مرغ ۲ عدد

سفیده تخم مرغ ۲ عدد

پودر قند ۱/۳ لیوان

شکر ۱/۳ لیوان

وانیل نوک انگشت

پودر ژلاتین ۲ قاشق کامل غذاخوری

شیر ۱ لیوان سر خالی

نسکافه : ۱ قاشق غذا خوری ( من از این بسته های آماده شیرنسکافه ۱ دونه کامل استفاده کردم)

پودر کاکایو ۱ تا ۲ قاشق

در صورت دلخواه ۱/۸ لیوان خامه زده شده ( من استفاده نکردم)

ابتدا پودر ژلاتین رو در نصف استکان اب سرد ریخته و روی بخار آب قرار
میدیم تا حل بشه..وقتی شفاف شد از روی حرارت بر میداریم و میذاریم کمی خنک
بشه

حالا ۲ تا زرده تخم مرغ پودر قند ۱ قاشق کره رو توی طرف جداگانه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم

شیر رو میذاریم روی حرارت تا جوش بیاد، نسکافه و کاکایو رو بهش اضافه میکنیم

و بعد به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و با دور تند همزن میزنیم

حالا سفیده تخم مرغ و شکر رو در طرفی جدا هم میزنیم تا کاملا پف کنه

حالا اگر خامه دوست دارین اضافه کنید به سفیده تخم مرغ و مخلوط رو به مواد قبلی اضافه کنید



هم بزنید و ژلاتین سرد شده رو اضافه کنید (اگر داغ باشه شیر میبره)

توی قالب مورد نظر بریزید و ۴ ساعت توی یخچال بذارید

با خامه فرم گرفته و اسمارتیز و ترافل میتونید تزیین کنید
طرز تهیه دسر موس نسکافه 1 
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان