15-06-2014، 16:00
در این آموزش به طرز تهیه ی موس نسکافه برای ۴ تا ۶ نفر می پردازیم.
زرده تخم مرغ ۲ عدد
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۱/۳ لیوان
شکر ۱/۳ لیوان
وانیل نوک انگشت
پودر ژلاتین ۲ قاشق کامل غذاخوری
شیر ۱ لیوان سر خالی
نسکافه : ۱ قاشق غذا خوری ( من از این بسته های آماده شیرنسکافه ۱ دونه کامل استفاده کردم)
پودر کاکایو ۱ تا ۲ قاشق
در صورت دلخواه ۱/۸ لیوان خامه زده شده ( من استفاده نکردم)
ابتدا پودر ژلاتین رو در نصف استکان اب سرد ریخته و روی بخار آب قرار
میدیم تا حل بشه..وقتی شفاف شد از روی حرارت بر میداریم و میذاریم کمی خنک
بشه
حالا ۲ تا زرده تخم مرغ پودر قند ۱ قاشق کره رو توی طرف جداگانه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم
شیر رو میذاریم روی حرارت تا جوش بیاد، نسکافه و کاکایو رو بهش اضافه میکنیم
و بعد به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و با دور تند همزن میزنیم
حالا سفیده تخم مرغ و شکر رو در طرفی جدا هم میزنیم تا کاملا پف کنه
حالا اگر خامه دوست دارین اضافه کنید به سفیده تخم مرغ و مخلوط رو به مواد قبلی اضافه کنید
هم بزنید و ژلاتین سرد شده رو اضافه کنید (اگر داغ باشه شیر میبره)
توی قالب مورد نظر بریزید و ۴ ساعت توی یخچال بذارید
با خامه فرم گرفته و اسمارتیز و ترافل میتونید تزیین کنید
زرده تخم مرغ ۲ عدد
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۱/۳ لیوان
شکر ۱/۳ لیوان
وانیل نوک انگشت
پودر ژلاتین ۲ قاشق کامل غذاخوری
شیر ۱ لیوان سر خالی
نسکافه : ۱ قاشق غذا خوری ( من از این بسته های آماده شیرنسکافه ۱ دونه کامل استفاده کردم)
پودر کاکایو ۱ تا ۲ قاشق
در صورت دلخواه ۱/۸ لیوان خامه زده شده ( من استفاده نکردم)
ابتدا پودر ژلاتین رو در نصف استکان اب سرد ریخته و روی بخار آب قرار
میدیم تا حل بشه..وقتی شفاف شد از روی حرارت بر میداریم و میذاریم کمی خنک
بشه
حالا ۲ تا زرده تخم مرغ پودر قند ۱ قاشق کره رو توی طرف جداگانه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم
شیر رو میذاریم روی حرارت تا جوش بیاد، نسکافه و کاکایو رو بهش اضافه میکنیم
و بعد به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و با دور تند همزن میزنیم
حالا سفیده تخم مرغ و شکر رو در طرفی جدا هم میزنیم تا کاملا پف کنه
حالا اگر خامه دوست دارین اضافه کنید به سفیده تخم مرغ و مخلوط رو به مواد قبلی اضافه کنید
هم بزنید و ژلاتین سرد شده رو اضافه کنید (اگر داغ باشه شیر میبره)
توی قالب مورد نظر بریزید و ۴ ساعت توی یخچال بذارید
با خامه فرم گرفته و اسمارتیز و ترافل میتونید تزیین کنید