طرز تهیه دسر موس نسکافه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه دسر موس نسکافه (/showthread.php?tid=120108) |
طرز تهیه دسر موس نسکافه - ❤R@TA❤ - 15-06-2014 در این آموزش به طرز تهیه ی موس نسکافه برای ۴ تا ۶ نفر می پردازیم. زرده تخم مرغ ۲ عدد سفیده تخم مرغ ۲ عدد پودر قند ۱/۳ لیوان شکر ۱/۳ لیوان وانیل نوک انگشت پودر ژلاتین ۲ قاشق کامل غذاخوری شیر ۱ لیوان سر خالی نسکافه : ۱ قاشق غذا خوری ( من از این بسته های آماده شیرنسکافه ۱ دونه کامل استفاده کردم) پودر کاکایو ۱ تا ۲ قاشق در صورت دلخواه ۱/۸ لیوان خامه زده شده ( من استفاده نکردم) ابتدا پودر ژلاتین رو در نصف استکان اب سرد ریخته و روی بخار آب قرار میدیم تا حل بشه..وقتی شفاف شد از روی حرارت بر میداریم و میذاریم کمی خنک بشه حالا ۲ تا زرده تخم مرغ پودر قند ۱ قاشق کره رو توی طرف جداگانه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم شیر رو میذاریم روی حرارت تا جوش بیاد، نسکافه و کاکایو رو بهش اضافه میکنیم و بعد به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و با دور تند همزن میزنیم حالا سفیده تخم مرغ و شکر رو در طرفی جدا هم میزنیم تا کاملا پف کنه حالا اگر خامه دوست دارین اضافه کنید به سفیده تخم مرغ و مخلوط رو به مواد قبلی اضافه کنید هم بزنید و ژلاتین سرد شده رو اضافه کنید (اگر داغ باشه شیر میبره) توی قالب مورد نظر بریزید و ۴ ساعت توی یخچال بذارید با خامه فرم گرفته و اسمارتیز و ترافل میتونید تزیین کنید |