امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیتزا دو ذوقی

#1
 
پیتزا دو ذوقی 1
 
 
مواد لازم :
 
ژامبون مرغ يا گوشت براي هر دو طبقه

650 الي 700 گرم

فيله مرغ

10 عدد

گوشت مغز ران گوساله

400 گرم

سالامي (نوعي كالباس) براي روي پيتزا

پنج عدد

قارچ، سس كچاپ و كاری
به ميزان لازم
فلفل سبز و پيازچه
به ميزان لازم
پنير پيتزا براي هر طبقه
350 گرم
پنير پيتزا براي روي خمير
30 گرم
خمير پيتزا
دو عدد

 
 
طرز تهيه :
 
سس كچاپ را با قاشق به روي خمير ماليده و بعد روي آن سس كاري اضافه كنيد. مقداري پنير روي سس‌ها ريخته تا زماني كه مواد پيتزا اضافه مي‌شود، چسبندگي لازم ايجاد گردد. نيمي از ژامبون‌ را روي خمير افزوده و مجددا 15 درصد پنير را اضافه كنيد. قارچ، فلفل سبز و پيازچه را نيز افزوده و مابقي پنير را روي آن ريخته تا طبقه اول پيتزا آماده شود.
 
براي طبقه دوم بعد از اضافه كردن سس‌ها، مقداري پنير و گوشت پخته‌شده به همراه فيله مرغ و سالامي را به طور يكنواخت روي خمير قرار دهيد و پنير روي آن بريزيد. فر را روي حرارت 240 تا 250 درجه سانتي‌گراد گذاشته و هر طبقه از پيتزا را جداگانه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا رنگ پنير پيتزا عوض شود. روي طبقه اول سس ريخته و طبقه دوم را روي آن قرار دهيد و به اندازه دلخواه برش بزنيد.
 
نكته: سس كاري و كچاپ مزه اصلي اين پيتزا خواهد بود.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خمیر پیتزا چند کاره
  7 پیتزای خوشمزه و محبوب در ایران - فر پیتزا ریلی
Tongue طرز تهیه پیتزا مخلوط ^^
  دستور تهیه دسر مجلسی کیک پیتزا (عکس)
  پیده کره و پنیر پیتزا- آموزش تصویری
  کوفته با سیب زمینی و پنیر پیتزا
  املت با جعفری و پنیر پیتزا
  پیتزا تابه ای
  طرز تهیه پیتزا کالزون
  پیتزا را این بار مخصوص گیاهخواران درست کنید

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان