15-06-2014، 14:45
مواد لازم :
650 الي 700 گرم
فيله مرغ
10 عدد
گوشت مغز ران گوساله
400 گرم
سالامي (نوعي كالباس) براي روي پيتزا
پنج عدد
قارچ، سس كچاپ و كاری
به ميزان لازم
فلفل سبز و پيازچه
به ميزان لازم
پنير پيتزا براي هر طبقه
350 گرم
پنير پيتزا براي روي خمير
30 گرم
خمير پيتزا
دو عدد
طرز تهيه :
سس كچاپ را با قاشق به روي خمير ماليده و بعد روي آن سس كاري اضافه كنيد. مقداري پنير روي سسها ريخته تا زماني كه مواد پيتزا اضافه ميشود، چسبندگي لازم ايجاد گردد. نيمي از ژامبون را روي خمير افزوده و مجددا 15 درصد پنير را اضافه كنيد. قارچ، فلفل سبز و پيازچه را نيز افزوده و مابقي پنير را روي آن ريخته تا طبقه اول پيتزا آماده شود.
براي طبقه دوم بعد از اضافه كردن سسها، مقداري پنير و گوشت پختهشده به همراه فيله مرغ و سالامي را به طور يكنواخت روي خمير قرار دهيد و پنير روي آن بريزيد. فر را روي حرارت 240 تا 250 درجه سانتيگراد گذاشته و هر طبقه از پيتزا را جداگانه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا رنگ پنير پيتزا عوض شود. روي طبقه اول سس ريخته و طبقه دوم را روي آن قرار دهيد و به اندازه دلخواه برش بزنيد.
نكته: سس كاري و كچاپ مزه اصلي اين پيتزا خواهد بود.