10-06-2014، 12:12
سرمربي پرتغالي تيم فوتبال چلسي گفت تا آستانه قبول هدايت سهشير پيش رفته بوده اما همسرش او را از اين کار منع کرده است.
ژوزه مورينيو در گفتوگو با نشريه ميرر در پاسخ به اين سؤال که چقدر تا قبول سرمربيگري در تيم ملي انگليس فاصله داشته است، يک خودکار برداشت و خطي چند سانتيمتري کشيد تا بگويد: به همين اندازه. ماتيلده اما مرا متقاعد کرد که اين مسئوليت را قبول نکنم.سال 2008 پس از ناکامي انگليس در راهيابي به يورو 2008 استيو مککلارن از سمت مربيگري سهشير اخراج شد و پست او به مورينيو پيشنهاد شد تا تيم را براي رساندن به جام جهاني 2010 آماده کند. مورينيو براي قبول اين سمت وسوسه شده بود اما به دليل مخالفت همسرش قبول نکرد که روي نيمکت سه شير بنشيند.
به گزارش تسنيم، مورينيو در اين خصوص گفت: اين پيشنهاد را رد کردم اما تصميم درستي بود. حق با همسرم بود. او به من گفت که چنين مسئوليتي را قبول نکنم. اين موضوع مربوط به چند سال پيش ميشود. اگر هدايت انگليس را قبول ميکردم بايد دو سال براي حضور در يک تورنمنت منتظر ميماندم و نميخواستم آنقدر منتظر بمانم. نميتوانستم دو سال تمام در تيمي مربيگري کنم که بايد با تيمهايي چون قزاقستان و سنمارينو بازي ميکرد. من براي چنين کاري ساخته نشده بودم و حق با ماتيلده بود.
مورينيو افزود: اگر مربي تيم ملي انگليس ميشدم در طول هفته بايد چه کار ميکردم؟ احتمالاً به سر تمرينات بازيکنانم در تيمهاي باشگاهيشان ميرفتم و از مربيان آنها ميخواستم به من اجازه دهند با بازيکنانم وقت بگذارنم و خودم شخصاً با آنها تمرين کنم. من بايد هر روز با بازيکنانم تمرين کنم، چون ميتوانم شرايطشان را بهتر درک کنم و ميخواهم در پيشرفت آنها نقش داشته باشم و ... . با اين حال همسرم گفت نه، چون در فوتبال ملي به آن چيزي که ميخواستم نميرسيدم.
مورينيو پس از اخراج شدن از چلسي بيش از يک سال بيکار بود و در ابتداي فصل 09-2008 هدايت اينتر را بر عهده گرفت، تيمي که با آن سهگانه قهرماني سري A، کوپا ايتاليا و ليگ قهرمانان اروپا را کسب کرد.